onsdag 3. juni 2015

Marius genser pris

Marius genser pris

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Les tester og omtaler før du kjøper. TYNN MERINOULL inneholder 1 merinoull.


Marius genser pris

Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg. Har du tipset svigermoren din om å lete etter garn andre steder? Marius” genser med rundt bærestykke. Jeg har bestilt litt fra utlandet og det ligger på ca halv av norsk pris.


SMART inneholder 1 ull. Specs: Jente, Gutt, Ullgenser, Rosa,. Superwash- behandlet slik at det er velegnet for aktive barn og voksne.


Hvis ett nøste koster kroner (Peer Gynt fra SandnesGarn (Smart superwash koster kroner pr. nøste = 4for nøster), så vil garnet koste 3kroner. Hvis man vet hva slags garn man skal ha, kan man fint bestille det fra nettbutikker, også utenlandske så lenge man passer på å ikke bestille garn for over 2kr i hver pakke. Den myke behagelige kvaliteten holder seg svært godt gjennom vask og bruk. Norges suverent mest strikkede genser herjer igjen etter noen år på loftet. Til en genser i størrelse M trenger man ca.


Pris NOK 56inkl. Les mer om historien bak det kjente og kjære mariusmønsteret her. Fra hefte Tema Klassikere. Dette er en garnpakke med garn og mønster. Utrolig myk og behagelig!


Vi har resultater for Hjemmestrikket mariusgenser til de beste prisene. Finnes i navy og baby blue. Strikkepakken inneholder garn og oppskrift.


Sammenlign tilbud på marius genser fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. ALPAKKA inneholder 1 ren alpakka for den kresne og kvalitetsbevisste! Søk etter marius genser på Kelkoo. Vet at dette kan være litt håpløst å svare på fordi jeg ikke vet noen ting om ull, men setter pris på alle forsøk:) Kjæresten ønsker seg ullgenser til jul (ala mariusgenser ) og mamma elsker å strikke, så jeg tenkte jeg kunne høre med henne om hun ville. Men hun har anstrangt økonomi, så jeg ønske.


Marius genser pris

Klassiske farger i blått, hvitt og rødt i Sandnes Garn Sisu Min. Sammenlign priser på tusenvis av produkter, og les bruker- og ekspertvurderinger for å kunne ta de beste valgene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg