tirsdag 9. juni 2015

Veggmontert stellebord

Stort utvalg av veggmontert stellebord hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet.


Kjøp stellebord hos Trademax.

Alltid lave priser og et stort utvalg! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Dette irriterte ham og ideen om å bygge et veggmontert stellebord ble født.


Veggmontert , oppfellbart stellebord med elektrisk motor og håndbetjening. Når stellebordet ikke er i bruk kan det enkelt felles opp, slik at det ikke opptar unødvendig plass i rommet. Egenskaper: Støpt topp konstruert av ABS - et bakterieresistent materiale som er lett å rengjøre. Om dere har litt dårlig plass i heimen kan et veggmontert stellebord være tingen!


Våre veggmonterte stellebord er svært stabile og egner seg godt til bruk i barnehager, SFO, skoler og sykehus.

Vegg-feste medfølger) Her kryper barnet selv opp på stellebordet uten å bli løftet opp av en voksenperson. Myke stellemadrasser kan bestilles som tilbehør i fargene rø hvit eller blå. Med en vask integrert i stellebordet får man enkel adkomst til vann uten å måtte forflytte seg, noe som øker sikkerheten når barna ligger på stellebordet. Du finner også passende babyutstyr som stellematte, trekk til stellematte samt oppbevaringskurver som passer perfekt til stellebordet hos IKEA.


Sunnaas sykehus Funksjonsutstyr har levert baderomsutstyr til baderom på Sunnaas sykehus. Fleksibel og oppfellbar løsning for. Nettdrift med batteri-backup.


Dette sikrere bruker en enkel adkomst og en god arbeidshøyde for pleier. Robust stellebord for offentlig bruk. Et solid og praktisk stellebord som er laget for høy bruksgrad. Vegghengt nedfellbart stellebord av høyeste kvalitet. Leveres komplett med en myk stellematte som er fri for ftalater og PVC.


Du sparer plass når bordet ikke brukes, siden det kan legges ned. Bordplata er belagt i melamin, det gir ei slitesterk overflate som er lett å holde ren. Plass til personer.


Et praktisk veggmontert stellebord produsert i kvistfri furu fra New Zealand. Har du et lite bad eller barnerom, er dette en perfekt plassbesparende løsning, montert på veggen vil stellebordet bygge lite i dybden når lukket.

Løftekapasitet: kg. Stelledelen åpnes enkelt og foldes ut. Hvit ABS-plast for enkel rengjøring. Ingen kroker der smuss og bakterier kan gjemme seg. Med kurv og klembeskyttelse.


Vasken kan plasseres til høyre eller venstre. Styreenhet med spiralledning som plasseres utenfor barns rekkevidde. Arbeidsflate 93xcm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg