tirsdag 2. juni 2015

Ordtak om sorg

Ordtak om sorg

Trenger du et godt sitat? Sitater om sorg – Side 2. Kjenner du din venns sorg , så regn den for din egen. En venns død er som å miste en del av seg selv. Men om du lar den følge sin bane ut, da vil den falle til slutt, uskadelig, til jorden.


Christian Richardt. En tåre ned på kinnet rant, litt kjærlighet og den forsvant. De fleste av dette livs skygger. En sorg ligner på havet. Sorg går ikke over.


Til å begynne med er bølgene veldig krappe. Så kommer dønningene, men det blir aldri mer havblikk. Jorden har ingen sorg som Himmelen ikke kan lege.


Ordtak om sorg

Salige er de som sørger, for de skal trøstes. Leter du etter sitater om sorg ? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg flere fine flotte sitater til den som sørger. Den tar bare en annen form. Av og til er det å holde rundt viktigere enn det å holde med – Per Larsen.


Trøstens engel kan gi deg en himmelsk berøring. Ekte gull frykter ikke en ildprøve. Bygg din personlige taleEn bok som ikke blir åpnet er bare en murstein av papir.


Ordtak om sorg

Glad for det onde skal du aldri være, men gled deg ved det som er godt. Her finner du kjente sitater til Håvamål. Vi har samlet noen av de beste ordtakene om sorg fra hele verden som kan hjelpe å overkomme sorgen. Bla gjennom sidene nedenfor for å finne ordtaket om sorg som passer best til din situasjon. Historien handler om en mamma som for en tid siden var svært streng med sin 5-årige datter.


Jenta hadde sløst med en rull, svært dyrt, gullfarget innpakningspapir. Det var trangt med penger, og hun ble ennå sintere da hun så at datteren hadde brukt papiret til å dekorere en gammel eske som hun la under juletreet. Ordtak er i følge korte, velformulerte og poengterte setninger som på en konkret måte uttrykker livsvisdom, allmenngyldige sannheter, erfaringer, leveregler eller betraktninger av forskjellig slag. Ordspråk kan også inneholde forklaringer av naturfenomener, skikker og seder.


Ordtak om sorg

Natten er trekkpapir for mange sorger. Noen ganger er livet trist, og man trenger litt inspirasjon for å begynne å smile igjen. Visdomsord om sorg er ment for å inspirere og motivere mennesker til å føle seg bedre.


Nedenfor finner du et utvalg visdomsord om sorg. Andre kategorier som kan være av interesse inkluderer ordtak om sorg , ordtak om lykke og motiverende sitater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg