fredag 19. juni 2015

Beste sydenferie

Finn alle de billige restplassene. Søk og sammenlign priser. Se bilder, les kundeomtale og book! Vi har gjort jobben enklere for deg og funnet de aller beste all inclusive-hotellene i Syden! Spis deg mett og nyt drinker ved bassengkanten (helt gratis!) på ett av disse fantastiske hotellene.


Slik sikrer du deg en rimeligere og bedre sydenferie.

Så mye kostet en Syden-tur for noen tiår siden. Om det er Gran Canaria eller Thailand du skal reise til, er det mange måter å få både en bedre og billigere sydenferie på. Finn laveste pris og beste reise med Ving, Apollo, Star Tour, Detur og Solia.


I vinter er den beste nyheten for barnefamilier vårt splitter nye Blue Village Exotic Mai Khao Lak. Det er vårt mest moderne Blue Village noensinne og alle rom har plass til hele tre ekstrasenger. Det er etterspurt blant norske småbarnsfamilier.


Hotellet ligger rett på stranden og alle rom er minst m forteller Ertsås. Det skjer mye morsomt hos oss akkurat nå - nye flotte reisemål, hotell og konsepter.

Det beste av alt, er at kundetilfredsheten stiger så raskt. Her finner du våre mest populære hotell i vinter, hvor gjestene våre reiser tilbake år etter år. Mitt mål med en sydenferie er som regel å kunne slappe av på stranda, ved bassendet eller på koselige kafeer. Bytter gjerne på å ferdes i turistgatene og på steder der det er mindre turister. Jeg vil også ha restauranter i alle varianter rundt meg.


Og man får ikke kjøttboller på hvert gatehjørne. Det finnes restauranter av alle slag. Se de aller beste hotellene i Chania her. Her bor du i Chania: Samaria Hotel.


Rhodos har vært et ettertraktet reisemål for skandinaver i lang ti og det er ikke uten grunn. Europa, og kan i tillegg til sol og strand by på vakre parker, mange severdigheter og aktiviteter av alle slag. De beste barnevaktene er jo besteforeldre eller tanter og onkler, og det er derfor viktig at hotellene har tilbud til flere målgrupper. Cruise er jo ypperlig i så måte.


Har du begynt å planlegge sommerferien? Bestill overnatting på nett. Den er populær grunnet sine feriesteder, havskilpadder og turkise vann.


Her blomstrer turismen takket være den lange varme sesongen fra mai til oktober.

For å oppleve strendene på sitt beste uten trengsel og til den beste prisen, bør dere dra enten i begynnelsen eller slutten av sesongen. All Inclusive-ferie. Akkurat så lettvint som det høres – alt er inkludert i prisen.


Den har bare flyttet på seg. Du finner den både på reisemål rundt Middelhavet og litt lenger unna. Kypros har for eksempel grader i gjennomsnittlig dagtemperatur i oktober og Kapp Verde 29. Flere strender og bukter ligger innenfor en minutters radius, den vakreste er kanskje Castello Santo Stefano. I Monopoli spiser du Italias beste fiskeretter, og blir du lei av å bake på stranda, kan du besøke et tradisjonelt trulli-hus eller ta en titt på Grotta Zinzulusa med dryppsten, en saltvannsinnsjø og en ferskvannsinnsjø.


Jeg ønsker å ta en tur til syden sammen med min kjære i oktober.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg