fredag 26. juni 2015

Sexstillinger

Det magiske hjertet er perfekt til å krydre opp livet i sengen! Enten du liker rumpe eller pupper, eller er dominant underdanig, har vi hva som trengs for at du skal oppleve dine villeste fantasier. Flott guide til en rekke forskjellige sexstillinger , med forklaringer til hver sexstilling. Over 2stillinger vist.


Nettsiden er laget med tanke på å gi både menn og kvinner bedre sex og mer nytelse. Misjonæren med en vri.

Mange kvinner har misjonærstillingen som en favoritt. Fire sexstillinger som gir henne raskere orgasme Fire effektive stillinger for en kjapp en. Forfatterne av Gleden med skjeden, Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl, er på besøk hos Stian Blipp Show.


Stian Blipp spør om det aller beste orgasmetipset, og de forteller om det de kaller. Tips: La ham lene seg litt forover og bruke hendene på klitoris, mage og bryster. Doggystyle Denne klassikeren gir dyp penetrering og god stimulering til begge parter, i tillegg til at det er lett for ham å komme til på klitoris eller hennes bryster.


Dert er sundt og godt med inspiration til sexlivet - og nye sexstillinger , som endnu ikke er afprøvet - og det er netop dét, du kan finde på denne side. Er I eksempelvis endt med at have lidt rutine-præget sex, kan en ny sexstilling være med til at ryste posen.

Og måske stimulere både dig og dit partner på nye måder? SEXSTILLINGER : Det finnes så mange flere enn den gamle, gode misjonærstillingen. Ekspertene anbefaler blant annet sittende stilling, hvor den ene kanskje sitter i fanget på den andre.


Vi bryr oss om ditt personvern. Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Sexstillinger Annonsebilag. Ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum. Derfor gir vi deg her i samarbeid med grunnleggeren av Sinful.


Mathilde Mackowski, sexstillinger – én for hver morgen i uken. Rist på det magiske hjertet og det vil gi deg forslag på sexstillinger blant mange forhåndsinnstilte, varierende, og kanskje krevende stillinger. Perfekt til å krydre opp livet i sengen! Nye sexstillinger kan føre til noen opp- og nedturer: bloggere deler sine morsomme erfaringer og diskuterer viktigheten av å ha et åpent sinn.


Derfor har vi samlet fem sexstillinger utenom det vanlige, som fikk oss til å smile - og kanskje gi deg litt ny kunnskap. Les også: Underlivet: - Kvinner, vær mer egoistiske i senga. Hvis du trodde den gode, gamle misjonærstillingen var favoritten, må du tro om igjen. Riktignok kommer den inn som en god nummer to, men må se seg grundig slått av en annen kjenning.


Sommerens erotiske dager er over og høsten er her.

Men trenger sexlivet ditt å lide av den grunn? Sexolog Esben Esther Pirelli Benestad gir deg rådene om hvordan du kan piffe opp sexlivet til. Da det kan være svært at få et overblik over, hvilke sexstillinger , som er bedst til formålet, har vi lavet en nem oversigt til dig i samarbejde med Sinful.


Her har vi valgt sexstillinger , som gør det nemmere for dig at sende din kvinde afsted med den ultimative finale på god sex.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg