mandag 29. juni 2015

Spontanabort uke 14

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Når du har passert uke 1 er du som regel trygg, sier hun. Hun forklarer at en spontanabort per definisjon er et svangerskap som går til grunne før fullgåtte uker av svangerskapet.


Jeg fikk beskjed om at det mest sannsynlig var pga. Jeg er usikker på hvor vanlig det er i uke , når var du på ultralyd sist?

Hvilken av de tre overnevnte gruppene du plasseres i, blir avgjort ut fra hvor gammelt fosteret er. Utskrapning Utskrapning foregår som regel i full narkose og varer 5-minutter. En spontanabort betyr et ufrivillig, spontant tap av en graviditet før 22. Tilstanden er forbundet med uprovosert vaginalblødning med eller uten smerter nederst i magen. Spontanabortene kan deles inn i de tidlige, som skjer før utgangen av 12.


Deg - hadde store bldninger i uke (og hadde opplevd en spontanabort ). Etter ha fdt datteren Elizabeth spontanaborterte Anne Boleyn, ganger. Jeg er visst 1uker p vei, men fosteretembryoet dde i uke 1i flge gynokolog.

Cytotec- tabletter ved spontanabort eller missed abortion 11. Andre trimester kalles tradisjonelt den gode tiden. De fleste har ikke så mange plager, og det er trygt å si at man er gravid for den største faren for abort er over. For de resterende spontanabortene mellom uke 13.


Så leit, ts, spontanabort er ikke morsomt, uansett hvor vanlig det måtte være. Særlig når man begynner å nærme seg uke 10. Jeg hadde en i uke en gang, like etter en graviditet som gikk til grunne i uke 7. Fant denne statistikken ang spontanabort , og odsen er på vår side – risiko fra unnfangelse sjanse fra ca. Ser her på BIM at man først kan regne seg som i 2. Men jeg har alltid hørt at abortrisikoen synker når man er nådd uke 12.


Er det noen som vet når man når den magiske grensen? Jeg mista i uke , uka etter at vi hadde offentliggjort graviditeten. Var jo selvfølgelig veldig trist, men når man fikk høre fra nesten alle at det var så vanlig så ble det på en måte litt “lettere”. Prøvde å trøste oss med at det ikke var noe vi kunne gjort annerledes og at kroppen støtte fosteret fra seg av en grunn. Det er en reell fare for spontan abort.


Men faren avtar for hver uker , og skjer sjeldent etter svangerskapsuke, og nesten aldri etter svangerskapsuke.

Etter en spontanabort blir de fleste raskt gravide igjen. Det kan være lurt å vente til man har gjennomgått en normal menstrasjonsyklus før man blir gravid igjen. Når ble en spontanabort i uke 9-“å miste et ufødt barn”? Et iskaldt spørsmål.


Ikke ondsinnet, men uvitende kanskje og fullstendig uten empati, og, får jeg håpe, uten livserfaring nok til å kunne sette seg inn i andres livssituasjon. Skjer spontanaborten etter uke og opp til uker så er det fortsatt en tidlig abort, risikoen for å måtte ha en utskrapning øker i takt med ukene man spontanaborterer. Også her gjelder det samme som symptomer som ved en ukomplett abort. Man sier at det er en spontanabrot om graviditeten avbrytes spontant før uke og deretter regnes det som fosterdød. Etter uke defineres spontan abort som senabort.


Mange spontanaborter når ikke helsevesenet, og det er ofte heller ingen medisinsk grunn for at helsevesenet skal involveres i alle spontanaborter. Derfor vil det aldri være en komplett oversikt over tallet på spontanaborter i befolkningen, har Løkeland tidligere uttalt til Lommelegen. Vi mistet barnet vårt på søndag, uker ut i graviditeten.


Fosteret var rundt uker gammelt, sa legen, så jeg tolker det slik at det er rundt tre uker siden hjertet sluttet å slå - da jeg var rundt uker på vei. Heter det MA da, kanskje? Hodet er fullt av tanker nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg