mandag 29. juni 2015

Best i test bilstol 2014

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt store utvalg her. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Kjøp bilstol hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! I vår test av babycaller blir Philips Avent SCD50 som gir svært mye for pengene, best i test og beste babycall med lyd. Dette er takket være en uslåelig kombinasjon av svært høy ytelse med utmerket rekkevidde, mange praktiske funksjoner, elegant design og lav pris. Bilstol er en viktig investering for en barnefamilie.


Selv om disse produktene er mye testet, handler testene fra europeiske testlaber stort sett om sikkerhet. I denne testen ønsket vi å finne ut mer om de andre tingene vi er opptatt av med bilstoler, som komfort og praktisk bruk. Slik gjennomføres de tre testene. Den store, europeiske barnesetetesten gjennnomføres av ADAC og ICRT.


ADAC (Allgemeiner Deutscher Auto Club) er en tysk bilistorganisasjon. Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste. Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov. I alle våre forbruksprøver og andre tilbakemeldinger fra kunder har vår SecureGuard vist seg å være en veldig intuitiv og brukervennlig sikkerhets-funksjon. Det er Recaro Privia som blir best i test.


Den er anbefalt av Forbrukerrådet som beste babystol festet med isofix-base. Beste bilstol som festes med kun bilbelter er Cybex Aton Q uten base. Best i testen er barnesetet fra Cybex. Den får gjennomgående bra resultater ved både front- og sidekollisjon.


Cybex er dessuten lettest å montere og bruke. Fakta om testen av bilstoler. Britiske TRL The Future of Transportation er et uavhengig forskningsinstitutt og har utført testen på oppdrag fra NAF og svenske Testfakta. I Forbrukerrådet- testen er den ikke blant de aller beste når det gjelder verken sikkerhet eller brukervennlighet, men i NAF- testen ble den best i test og kom under alle grenseverdier når det gjelder belastninger på barnets kropp.


Babystolen som blir best i test er Recaro Privia. Har du planer om å kjøpe en ny eller brukt bilstol ? Da er denne testen for deg. Av de bakovervendte bilsetene vi har testet, kårer vi BeSafe iZi Plus til testvinner og kjøpsanbefaling.


Dette er en veldig god stol, men også andre modeller gjorde det bra i testen , som Britax Max Way og Axkid Minikid. Fremovervendte småbarnstoler er ikke tatt med i tabellen, da Forbrukerrådet ikke anbefaler slike. Plus Test : Svensk test som kun tester bakovervendte småbarnstoler for nakkebelastning ved frontkollisjon. Her har vi samlet en oversikt over de bilstolene som har gjort det best i test.


Plus Test gjennomføres av forskningsinstituttet VTI og publiseres av trafikksikkerhetsforeningen NTF (se faktaramme). Blant disse finner vi sju beltefestede modeller, hvorav seks kan brukes til barnet veier kilo. I Forbrukerrådets store barneseteguide finner du en nyttig tabell med oversikt over modellene som har gjort det best i den store, europeiske barnesetetesten som gjennomføres av ADAC og ICRT (se faktaramme). I tabellen viser vi også hvilke stoler som er Plus Test -sertifisert.


Og selv om Trygg Trafikk altså helst forholder seg til Plus Testen , vet de at mange foreldre også velger bilstoler som kommer godt ut i ADAC og ICRT sin test. Derfor er det bra med bakovervendt bilstol i toppen – forhåpentligvis velger enda flere bakovervendt bilstol også til de litt større barna, sier Henske. Særlig i den forbindelse vil denne testen være nyttig. Ender du likevel med å kjøpe en ny vogn, kan du sannsyneligvis selge den for en god pris om noen år, og kanskje har det kommet noen nyere tester som gir den en god score også. Bäst i test anser de att BeSafe iZi Plus är.


Det är en bakåtvänd bilstol som har alla de egenskaper de tycker är viktigast hos en bilbarnstol! Stolen är rymlig med långt ryggstö och nackstödet kan förlängas. Våra tester utförs i verkligheten av såväl experter som vanliga småbarnsföräldrar. I vårt test av bilstolar utgår vi från hur stolen är att använda.


Best i test bilstol 2014

Kan bilstolen enkelt monteras, hur stora barn ryms och hur väl fungerar internselen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg