tirsdag 30. juni 2015

Fine ord til mor

Best Value, Huge Selection! Welcome to DealsNow. På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om mor og mer. Se også utvalgte ord til.


En hvilken som helst mor kan enkelt gjøre jobben til flere. Dersom du heller ønsker å skrive en kort tekst til morsdagskortet, kan du finne dette på denne siden: Tekst til morsdagskort.

Da må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor. Her finner du tips til ord som treffer en mors hjerte på morsdagen - og resten av året. Perfekt når du skal sende blomster til morsdag.


Min egen lille deilighet, jeg har slik gunstig leilighet. Du vesle fugleungen min, den lubne, skjønne kroppen din. Bryllupsdager, bryllupsbilder, bryllupsfest, bryllupsgratulasjoner, bryllupshilsen, bryllupsinvitasjoner, bryllup jubileum, bryllupskort, bryllupspynt, bryllupstips, bryllupsvers. En liten side med kjente og kjære sitater,kloke ord ,dikt,forfattere,lykke,kjærlighet,sorg og barn. De bor ennå inni magen til mor.


To små babyer, som ligger.

Skal organisere en babyshower til en venninne av meg om ikke så veldig lenge, og nå sitter jeg med og lager et kort til henne som skal sitte på bleiekaka. Men jeg kan eller finner ingen søte gode dikt til den vordende mor som jeg syns passer. Gjør det selv, person til person. Har dere noen forslag ? Umulig er et ord som kun finnes i idioters. Stille kom døden, kom som en venn.


Så kom dagen og siste timen. Livets vei til ende var. Så lukker vi deg i våre hjerter inn og gjemmer deg innerst der inne. Der skal du få bo som et kjært og dyrebart minne. Et løfte ble gitt av din mor og din far,.


Ord til konfirmanten. Dersom du har du tips til flere tekster som kan passe til kortet til de etterlatte, kan du dele dette med oss ved å bruke kommentarfeltet nederst på siden. Takk Aina for mange fine ord. Forslag til tekst – kondolansekort. En gram moderlighet er verdt et kilo med geistlighet.


Kjærlighet så mektig som den din mor har for deg setter sine spor … å ha vært så dypt elsket … det gir oss litt beskyttelse som varer til evig tid. With each year I love you more and more. To the worl you may be one person.

But to me, you are the world. Nå er det din tur til å feire at det er lenge siden du ble født. Vinen gjør underverker. Neste gang du tenker på vakre ting, så ikke glem å tenke på deg selv.


Du er kanskje ikke så ung som du var i går, men yngre enn du kommer til å bli i morgen. Til dette kan du bruke dikt, et par ord som du føler beskriver den avdøde, deler av en sangtekst osv. Pårørende kan sende takkekort for å takke for deltakelsen, blomster eller gaver som familien har mottatt i anledning avdødes bortgang. Kortets ord og innhold utformes etter familiens ønsker.


Dikt til min døde mor Dette er et dikt jeg laget til begravelsen til min mor. Jeg ble egentlig litt fornøyd med det, men hver gang jeg leser det begynner jeg å gråte. Dette diktet hjelper meg med å huske min mor.


Forbannet være dem som noensinne har hørt Kristi ord og forvrengt hans budskap til en bygning av stein. For Kristus sa: ‘Kom til meg alle som har tungt å bære, og jeg vil gi dere hvile. Jeg har tungt å bære, jeg er såret, og de lar meg ikke komme til ham.


Blomster er ord som selv et barn kan forst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg