tirsdag 30. juni 2015

Baby vil ikke sove alene

I starten la jeg han ikke i sengen vår før sent på kvelden og vi skulle sove. Når han sovnet så gikk jeg bort. Sa IKKE at hun skulle ha en baby på en måned sove alene ,så tidlig sov jeg også med barnet mitt. Han var klistremerke baby. Men når barnet er 6-månender så ser jeg ikke problemet med å få barnet i egen seng.


Ikke ta dette ille opp, for jeg mener ikke noe vondt med det. Ingen av disse hjalp oss, da han ikke likte vuggen rett og slett. Bytta ut vuggen med sengen etter noen slitsomme uker og fikk en ny familie egentlig. Det var blitt mye soving i vogna på stua frem til da. Men den tar ikke skade av å ligge alene mens du er på do.


Hvis vi derimot legger oss ved siden av henne i dobbeltsenga feks, så kan hun sove godt og lenge. Spedbarnet må ikke sove i mageleie på brystet deres mens dere sover. Den økte risikoen for krybbedød som oppstår når spedbarn sover på magen, gjelder også i denne situasjonen. En baby som skriker uten å bli trøstet vil det etter hvert skrike mindre, men de sjelsmessige sårene det har fått, lar seg ikke lett reparere. Ved gjentatt ignorering vil babyen etter hvert slutte å be om oppmerksomhet, bli ensom og tilbaketrukket.


Baby vil ikke sove alene

Trøst barnet så godt du kan disse første månedene. Hvis vi fremstiller det å sove alene som noe positivt, vil de like det mye bedre. For eksempel, hvis barnet ditt har ryddet opp alle lekene sine eller oppført seg bra, kan du si, Siden du har vært så flink i dag, kan du få sove i din egen seng i hele natt. Da vil barnet ditt føle at det er en belønning å få sove alene.


Du kan være verdens beste mor eller far selv om babyen din sliter med søvnen, og hvor raskt du får babyen din til å sove er ikke noen målestokk på hvor flink du er som forelder, understreker Caroline Lorentzen hos Sovehjelp. Når barnet gråter alene over tid blir det blir det rød i. Vi har en åring og mnd baby. Begge legger seg kl. Er barnet så engstelig for å sove alene om natten, at det til stadighet finner veien til foreldresengen?


Disse rådene kan kanskje hjelpe barnet å finne ro og nattesøvn, uten at det går utover din søvn. De fleste barn er trøtte når de legger seg, og de vil sove. Hvis barnet ditt ikke sover , kan det hende det er noe på gang.


Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Search For The Baby.


Enda hun beholder teppet hun sovner på og jeg pakker tett om henne. Det bør altså ikke være stor temperaturforskjell. Det kjedeligste er for storesøster.


Få babyen til å sove alene på dagtid 3. Hvordan får dere barna til å sove på dagtid ? Din baby › Helse › Småtroll 0-år Bufret 23. Når babyen slutter med nattmaten, mener helsesøster og forfatter Nina Misvær at kan være på tide å la barnet få sove for seg selv. Man kan ikke skjemme bort et spedbarn sies det men man kan venne det til vaner som kan være litt uheldig i det lange løp. Min baby på uker har sovet opp på brystet mitt hver natt siden fødsel. Når baby bliver et par måneder gammel, begynder han at udvikle en søvnrytme og skelne mellem lys og mørke, men vil stadig vågne om natten – fire til seks gange – indtil han er omkring et år.


LÆS OGSÅ: ting jeg har prøvet for at få mit barn til at sove. Når barnet ikke vil sove alene. Det er slik hun faller i søvn.


Selvfølgelig barn ønsker ikke å sove alene ! Verken vil heller ikke. Babyer som ikke er i kontakt med kroppen av sine mødre, de opplever en ugjestmilde tomt univers som beveger seg bort fra velferds lengsel brakte med seg fra den tiden de levde i kjærlig mors liv. Alle vil jo helst gjøre det som er “riktig” og best for barnet, men det er lett å bli forvirret av de diskusjonene som føres rundt søvn og søvnmetoder.


Noen mener at det ikke skader barnet å gråte i noen minutter noen kvelder når belønningen er bedre nattesøvn og alle de fordelene det fører med seg. Vores baby på 2½ måned vil ikke ligge selv og falde i søvn. Lillepigen går i flitsbue når hun blive lagt i vuggen uanset hvor hyggeligt vi lige havde det.


Hun skriger i vilden sky.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg