mandag 8. juni 2015

Lav køyeseng

Lav køyeseng

Spar plass og gi barna morsomme lekemuligheter med en køyeseng. Fine og klassiske senger til baby - Oliver Furniture hos Sprell- Kjøp her! Sprell tilbyr det beste barneromsinteriøret - se selv her! Smarte Senger til Barn i alle aldre.


Når vi skal innrede rommene til barna våre har vi ofte fokus på at det skal være plass til å leke. Dette krever mye fritt gulvareal, og det skal også være lett å komme til med støvsugeren. Da er det ofte ideelt med en loftseng eller en køyeseng med skrivebord. Du kan også bruke køyesenger som gjestesenger eller på hytta. Sengen er egnet til både gutter og jenter da de bakre panelene kan vendes og du kan selv ved monteringen velge Rosa eller Blått design.


Du kan derfor variere farge opp og nede evt ha samme farge oppe og nede. Franskproduserte senger med kvalitet til lave priser. Rask levering hele landet.


Lav køyeseng design er spesiell for områder med lav takhøyde. Men køyes eller loft senger varierer fra ett til tre køyer. Noen lav køyes sengemakere plassere en seng under vinkelrett på den øverste.


Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjennom nettstedet. Ut av disse informasjonskapslene lagres informasjonskapslene som er kategorisert som nødvendige i nettleseren din, ettersom de er like viktige for bruken av de grunnleggende funksjonalitetene på nettstedet. Vi tilbyr alt fra en stilren køyeseng med enkel formgivning til en voksen og en praktisk køyeseng for familier, til en lekfull og kreativ køyeseng til barn. Hos oss finner du blant annet køyeseng i tre, liten køyeseng , lav køyeseng , hvit køyeseng , køyeseng med oppbevaring og køyeseng med uttrekkbar ekstraseng. Vi har massevis av fine juniorsenger til de litt større barna, fra gode merker som KidKraft, Hoppekids og Disney Frozen.


Lav køyeseng

A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Med en køyeseng vil du spare mye plass, samtidig som den gir morsomme lekemuligheter for barna.


Vi tilbyr både køyesenger med plass til tre og to personer, da vi også har familiekøye med en dobbeltseng med plass til to personer nederst. Denne fantastiske køyesengen har en hylle integrert i begge køyer. Dette er en fantastisk køyeseng for et soverom med lav takhøyde. Veldig trendy køyeseng som passer for gutter og jenter. Veldig lett å dra ut og inn.


Lav køyeseng

Uttrekkbar seng på hjul med sengebunn. Madrass som kan kjøpes til er 12cm tykk, og god å ligge på. Monteres enkelt på undersiden av standard seng eller køyeseng.


Denne utgaven er smart fordi man slipper å bruke førhøyingsbein på den gamle sengen. En god måte å spare plass og kombinere flere av de praktiske møblene i barne- og ungdomsrommet, er å investere i en høyseng eller en etasjeseng. Perfekt til søsken som skal dele rom, tvillinger og for deg som bare vil ha en plass til gjestene. En liten og aktiv kropp trenger en god seng for å få ladet opp til neste dag.


Lav køyeseng

Køyesenger og loftsenger. Her finner du kombisenger, køyesenger, loftsenger og vanlige barnesenger. Vi har et bredt utvalg senger i alle prisklasser, i ulik kvalitet, fra forskjellige merkevarer og med stort spekter av liggekomfort. Finn sengen for deg hos A-Møbler.


Den skal ikke være for myk, ei heller for fast. Hos oss har vi et stort utvalg senger og madrasser, alt fra kontinentalsenger og rammemadrasser til regulerbare senger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg