onsdag 3. juni 2015

Spa britannia trondheim

Gratis avbestilling! Søk etter spa britannia trondheim på den nye KensaQ. Massasje, ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr og flere behandlinger finner du i vår spa -meny. Bestill hotellrom i dag!


Solsiden Spa og Velværesenter har et bredere behandlingstilbud enn vanlige hudpleiesalonger.

Trondheim og vurdert til av på TripAdvisor. Alle rommene har skrivebor flatskjerm-TV og kaffe- og tekoker. Sett av tid til et besøk til hotellets splitter nye spa - og velværeavdeling.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjapt og lekende lett å booke med. Ta en titt på bilder, les anmeldelser fra tidligere gjester og bestill hotell med vår prismatch. Vi vil også fortelle deg om hemmelige tilbud og salg når du registrerer deg for å motta våre e-poster.


Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.

Ta kontakt for mer informasjon om meny og kjøkkenets ­åpningstider. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn spa britannia trondheim nå på Kensaq.


Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Alle våre tre hoteller ligger i sentrum av byen. Wi-Fi er også gratis.


Solsiden SPA og velværesenter – har lang erfaring innen pleie og velvære. Senteret har et bredere behandlingstilbud enn vanlige hudpleiesalonger. Nyt velvære i hotellets spa og overnatt på historiske og vakre rom, alt med Midtbykortet som betalingsmiddel.


Tusen takk til alle gjester, samarbeidspartnere og leverandører som har fulgt oss i tykt og tynt. Og tusen takk til alle ansatte på hotellet. Av de 2værelsene er det både Standar Business, Suite og Feminin samt flere rom for allergikere.


Internasjonalt vil særlig kvaliteten på spa -avdelingen og Speilsalen være viktige suksessfaktorer, sier Gjerde. HENT i løpet av to år. For å ikke snakke om vakker norsk natur i form av både fjell og fjord.

Britannia Hotel er et eksklusivt hotell med hele stjerner. Hotellet har seks ulike mat- og drikkealternativ. En moderne innpakning av en klassisk opplevelse. Etter tre år med totalrenovering er hotellet nå åpent.


Vårt hovedmål er å tilby en rekke positive terapier for å ivareta helse og velvære. Her kan du slappe av, la tankene vandre. Selvstendige og profesjonelle terapeuter skreddersyr behandlinger innen moderne spa , ansikts- og kroppsbehandlinger.


Vi har også yrkestittel Reg. I dag er det den tredje største byen i Norge og tilbyr en rekke friluftsaktiviteter, og historiske steder og attraksjoner. Enjoy a good massage or choose your preferred treatment in the extensive menu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg