mandag 1. juni 2015

Kinesisk dyretegn

Overgangen fra ett år til et annet skjer ikke 1. Her kan du sjekke din fødselsdato og finne ut hva som er ditt kinesiske dyretegn. I følge kinesisk filosofi tilsvarer forskjellige år et bestemt dyr. Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er?


Lær mer om dyretegn og.

Hva sier ditt kinesiske dyretegn om deg. Det mest almindeligt kendte kinesiske Astrologi system er det, der er baseret på de dyretegn , hvor man afhængigt af fødselsåret kan være født i Grisens-, Oksens-, Hanens- år osv. Men de kinesiske dyretegn er, i sin nuværende form, ikke meget mere end ca.


De tolv dyretegn indgår i mange forskellige sammenhænge i kinesisk astrologi, kinesisk visdom og feng shui. Det helt centrale i al visdom og spiritualitet der stammer fra østen er at alting relatere til hinanden. For en østerlænding er det vigtigt at kende til sit kinesiske dyretegn.


Gule Kejser udstedte et dekret, at årene, skal tælles i en cyklus på ud fra et system benævnt som de Himmelske stammer og jordiske grene.

I følge det kinesiske horoskop symboliserer Ape humor. Du er uforutsigbar, vittig og sjarmerende med en energi som også gjør andre rundt deg glade. Du har også en seriøs side, og kan ha gode konkurranseinstinkt som gjør at du kan gjøre det godt innen bedriftslivet og i sport.


Link hvor du kan finne ditt eget dyretegn. Det kan være et spørgsmål om dit kinesisk dyretegn , hvorledes man udregner noget eller hvilke muligheder som kinesisk astrologi giver for at forøge din velfær fremme dit kærlighedsliv, etc. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører kinesisk astrologi.


Den kinesiske kalender er en lunisolarkalender. I Kina benytter man i dag den gregorianske kalender, men den kinesiske kalender brukes fremdeles til markering av tradisjonelle helligdager, for eksempel kinesisk nyttår, Duanwu-festival og Månefesten. Det kinesiske horoskopet baserer seg på dyretegn , og går i sykluser på like mange år.


Dragen regnes for å være det beste stjernetegnet. Geita er snill, omsorgsfull og drømmende, og elsker barn og kjæledyr. Du er en sjarmerende, og forfinet skapning. Du trives best i små, hyggelige sosiale settinger.


Du er romantisk og typen som stortirves med levende lys og middag for to. Kinesisk nyttår varierer fra år til år mellom 21.

En slange legger intuisjon og følelser over rasjonell tenkning og tror sterkt på sine egne forekomster. Slangen er romantisk og en dyp tenker som kan styres sterkt av intuisjon. Med kinesiske klassiske tekster eller de kinesiske kanoniske tekster (典籍) siktes det i spesifikk forstand kun til tekster eldre enn Qin-tidens tekster, og da særlig til de konfucianske fire bøker og fem klassikere (四書五經). Alle disse pre-Qin tekster ble forfattet på klassisk kinesisk.


De kan omtales som jing (經). I kinesisk astrologi har vi dyretegn , akkurat som i den vestlige zoodiaken. Men det er noen forskjeller mellom vestlig og kinesisk astrologi. Nyttåret fastsettes utfra den kinesiske månekalenderen, og derfor faller ikke det kinesiske nyttåret sammen med vårt årsskifte. Da går året over i et nytt, og de kinesiske stjernetegnene endrer seg fra grisens til rottas år.


Feiringen av nyttåret varer i dager. Den gamle kinesiske sivilisasjonen mente at det var en innbyrdes forholdet mellom kalligrafi og maleri, som disse to formene for kunst ansette identiske metoder og materialer. I kinesisk filosofi symboliserer dette dyret god helse, rikdom og velstand.


Mennesker som er født i rottens år utstråler besluttsomhet, styrke, entusiasme og god arbeidsmoral. Se nærmere på dette nye galleriet for å finne ut hvilket kinesisk dyretegn du er født under og hva du har i vente i rottens år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg