fredag 29. mai 2015

Gravid 31 uker

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Gravid uke symptomer. Du merker trolig stadig mer til kynnerne, særlig når du beveger deg.


Blir det plagsomt, kan du prøve å endre aktivitet.

Om du da etter stund fortsatt merker at magen strammer seg med jevne mellomrom, bør du ringe jordmor eller fødeavdeling for å få råd. Når du er gravid i uke så har du bare en knapp fjerdedel igjen av graviditeten. Barnet sover nå lengre sammenhengende perioder, hvilket er grunnen til at du sikkert merker et tydeligere mønster av våkenhet (når barnet beveger seg) og hvile (når barnet er stille). Dette kan du forvente Barnet Mange leger og jordmødre anbefaler pasientene å overvåke barnets bevegelser en bit inn i det tredje trimesteret. Babyen trener på mange ting for å være klar til fødselen.


Magen blir stadig større og det er vanlig at du føler deg andpusten, selv ved små anstrengelser. Etter hvert begynner kroppen å forberede seg til fødsel ved at det kommer flere og tydeligere kynnere. Før uke i svangerskapet ligger av fostrene i seteleie.


De fleste vil imidlertid snu seg når fødselen nærmer seg, fordi det gir den beste tilpasningen til livmorens form.

Diagnosen fastsettes ved ultralyd. Snart fullgåtte uker er forbi og jeg er trygt inne i tredje og siste trimester – nå er det ikke lenge til hun kommer! Jeg føler meg utrolig heldig som får oppleve nok et svangerskap uten problemer og krysser alt jeg har for at både formen og humøret holder hele løpet ut. Babyen strekker seg, sparker og kanskje kan du kjenne en liten fot eller en rumpe som presser mot magen din.


Noen babyer har allerede nå lagt seg med hodet ned og rumpe opp. Men i de aller fleste tilfeller er det enda god plass for å snu og vende på seg i flere uker. Følg graviditeten uke for uke. Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp. Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet.


Fosteret er nå uker gammelt. Fordi det har fått mer underhudsfett har huden blitt mer rosa enn rød. Det skiller lys fra mørke og vil trekke til seg foten hvis du kilder den.


Andre vanlige gravid -plager rundt uke er forstoppelse og hovne ben, særlig mot slutten av dagen. LES OGSÅ: Plagene ingen forteller om. Gode tips i uke 31. En ammepute som støtter oppunder magen og går mellom lårene kan gi bedre sovestilling hvis du sliter med bekkenløsning.


Livmoren begynner å nærme seg den nedre kanten av ribbeina, og mange føler at de blir tyngre. Det kan ha gått opp ca 8-kg.

Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Det er i alle fall slik forskerne tolker det, siden barnets øyne beveger seg på samme måte som øynene til sovende voksne når de befinner seg i REM-fasen av søvnen.


Lurer på hva de drømmer om. Barnet begynner å utvikle underhudsfett, og det ytterste hudlaget er. Se bilder av foster i ulike uker og få svar på de vanligste spørsmålene om din graviditet.


Går du kraftig ned i vekt på grunn av kvalme, bør du oppsøke hjelp – av hensyn til både deg selv og barnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg