tirsdag 19. mai 2015

Strikket babytøy

Se nettbutikken for gode tilbud og sortiment. God holdbarhet og høy kvalitet på klær til barn og baby. Varme og vindtette plagg i fleece. Klær som gjør hverdagen enklere. Finn strikket babytøy nå på Kensaq.


Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands!

Kjøp babytøy hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Hvem har sagt at babytøy bør være bare søtt og nus-selig? Det kan jo like gjerne være tøfft, moteriktig, retro, morsomt og samtidig være superbehagelig og praktisk. I dette heftet har vi, designerene i Du store Alpakka, slått oss løs.


Nydelig, hvitt sett med vaffelsøm strikket i det mykeste babygarn. Størrelser: 0-(3-6) 6-mndr. Ja, så er vi så vidt kommet i gang med en side for babyklær.

Vi vil forsøke å oppgradere noen av dukkemønstrene eller deler av dem til babystørrleser. Dale Garn har lagt ut et hefte med oppskrifter på babytepper til gratis nedlasting. Strikk hver side ferdig for seg. Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120.


Teppe i seg selv har en kul Optisk. Denne siden ble sist oppdatert 02. Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt.


Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy? Det er ingen tvil om at det er ekstra hyggelig å tenne stearinlys og sette seg under ullpleddet med strikketøyet nå i mørketiden. Men visste du også at strikking er bra for helsen din? Dette var det første jeg strikket , da jeg gikk gravid med minstemann som nå et år.


Husker jeg brukte en evighet på prosjektet, og sto fast mange ganger underveis. Har lært litt siden da… Buksa er ikke uten feil, for å si det sånn. Enkle strikkeoppskrifter på norsk.


Vi er s heldige at vi har ftt lov til dele en av Dale Garns oppskrifter p baby body som du kan strikke til den lille. En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke. Salg Tova tøfler med såle str.

Festdrakt barn fra MuffeDesign. Jeg strikket bittelitt for salg da jeg gikk med andre, bare to-tre prosjektet på ting jeg klarte,. Du varierer bare lengden på foten etter størrelse.


Under følger tekst og foto på en annen metode for å strikke sokker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg