fredag 15. mai 2015

Alt om graviditet

Her kan du blant annet lese om når man kan bli gravi om hvordan det er å være gravi om utviklingen uke for uke, om svangerskapsomsorgen og om fødselen. Her finner du informasjon om graviditeten uke for uke, svangerskapskontrollene, vanlige plager og hva du bør passe på som gravid. Graviditet er alltid en kvinne storm en rekke følelser, og hvis, dessuten er det svært etterlengtede graviditet , lykke av foreldrene vil være ubegrenset. Før den første ultralydundersøkelsen vet man som regel ikke om man venter ett eller flere barn. Beskjeden om at man er gravid med tvillinger, pleier å komme som en stor overraskelse.


Den fremkaller kanskje både glede, bekymring, spenning og forventning. Det er selvfølgelig ekstra overveldende å få beskjed om at man venter mer enn ett barn. Alt om graviditet finner du stort sett på nett. Etter hva jeg har hørt anbefaler jeg ikke å trå inn på andre forum rettet mot dem i samme situasjon. Der går man visst stort sett rundt og venter på spontanabort.


Jeg ville forøvrig prøvd å holde meg litt aktiv mens jeg enda kunne. Læs alt om din graviditet uge for uge. Beregn hvornår du har termin med vores terminsberegner. Find gode råd om kost, sundhed og motion, mens du er gravid.


Og læs alt om , hvordan du forbereder dig på fødslen. Jordemoder råd og vejledning om graviditet , fertilitet og baby. Om barnet er i maven, tankerne eller vuggen finder du alt det du skal vide hos os.


Lurer du på hva som skjer i graviditeten ? Her får du svar på alt du lurer på om kosthol helse, babyens utvikling og fødselen i svangerskapet. Vil du gerne høre musik, eller have tændt stearinlys, har du lyst til at føde i vand? Det er alt sammen ting, der kræver forberedelse, og derfor noget du bør overveje. Når vi sier at vi alt om graviditet har beskrevet, så mener vi også alt. Vel nesten alt , fordi utviklingen og nyheter om graviditet aldri stopper.


Alt om graviditet

ZoZwanger-ansatte er fremdeles opptatt hver dag for å samle alt om graviditet og sende det videre til deg. På den måten overvåker vi hele tiden nye utviklinger og interessante funn. Sendes innen 2-virkedager. De moderne metodene har derimot endret dette synet.


For det første behøver tilbakefall under kommende graviditeter ikke skje, for det andre blir graviditeten betydelig triveligere uten åreknuter, og for det tredje kan eventuelle tilbakefall lett korrigeres med de moderne metodene. I denne boka har han samlet sin erfaring som fødselslege og gir deg svar på alt du … LES MER lurer på om graviditet , fødsel og barseltid. Boka tar opp alt du måtte lure på enten det gjelder unnfangelsen, hva som venter deg gjennom svangerskapet, hvordan barnet vokser i magen, eller selve fødselen og tiden etterpå. Alt er ikke bare gull og grønne skoger, SELV om man ønsker å bli gravid og til og med sliter med å få det til! Har en gutt på år og en gutt på år.


Alt om graviditet

Siste er IVF (prøverør). Nå har jeg dager igjen til keisersnitt 19.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg