onsdag 13. mai 2015

Stjernetegn personlighet

Stjernetegn personlighet

Visste du også at ditt stjernetegn kan avsløre noe om sexlivet ditt? Klikk deg videre i dette galleriet fra MSN. Værer er hyggelige, snille og har en sterk personlighet. De reagerer på urettferdigheten i verden, selv om de først og fremst bryr seg om seg selv.


Klikk på ditt stjernetegn for å se dagens horoskop! Skorpionen har en forlokkende, mystisk aura som gjør den til en svært karismatisk personlighet som andre er sterkt tiltrukket av. Den har også en vidunderlig jordnær, men kanskje litt makaber eller bisarr humor som mange setter stor pris på og som hjelper den gjennom vanskelige perioder. Sjekk ditt egentlige stjernetegn her.


Stjernetolkningen ble videreutviklet i antikkens Hellas og horoskopet, som hevder å definere egenskapene og personligheten din, ble oppfunnet. Ved hjelp av stjernetegnet kan du identifisere positive og negative egenskaper ved andre. Vi gir deg hele voerikten over sterjetegn og kjønn.


I astrologien deles året inn i tolv stjernetegn. Teorien er at alle som er født i samme stjernetegn deler enkelte egenskaper. Selvsagt har alle sin egen personlighet , men barn som fødes under samme stjernetegn har også mye til felles.


Her ser vi på stjernetegn som IKKE passer sammen. Horoskop kan avsløre om dere er en god match. Finn ut om dere er en dårlig match ifølge stjernene!


Stjernetegn personlighet

Zodiaken og det første i vannelementet. De betegnes som svært sensitive og følsomme, og leser personligheter som en åpen bok. Intuitive egenskapenen er sterkt fremtrende og på sitt beste har de teft for lønnsomme.


Personer som er født i tvillingens tegn endrer mening raskt og har god fantasi. De fleste tvillinger kan gjøre flere ting samtidig uten å måtte anstrenge seg. Den liflige lyden av applaus og spenningen ved ekstranummer lyder bedre i ørene hennes enn alle de romantiske setninger du kan trylle frem. Tvillingene misliker rutine og liker ofte spenning.


Aldri tving henne til å velge mellom å tilfredsstille deg og det å kunne tilfredsstille en hel folkemengde på en gang med den strålende personligheten. To stjernetegn fra hverandre = venner med frynsegoder Ser du etter et forhold som varer litt lengre enn en bytur etterfulgt av en overnatting, bør du holde deg unna de med stjernetegn to hakk unna deg. Edut sier at denne romansen føles mer som om du dater din beste venn - bare med mer seksuell kjemi. Personlighet : Vannmannen har en meget sammensatt personlighet. En vannmann vil gjerne analysere det meste rundt seg på et mentalt plan, og henger seg sjelden opp i følelser.


Jomfruen (fra latin Virgo) er et stjernetegn og et stjernebilde. Mennesker født mellom 23. Nøkkelord Jeg analyserer.


Stjernetegn personlighet

Praktisk, fantasifull, kreativ, effektiv og kritisk, og service orienterte, sunn fornuft, beskjedne, helse bevisst mentalt aktiv, hjelpsomme, fleksible. Kan pedantic, masete, over-kritisk, urovekkende, over. Håret er ofte glatt og silkeaktig og vil antagelig være blondt, sandfarget eller lysebrunt. Huden er blek, og høyden er vanligvis over gjennomsnittet (selv om ascendanten kan endre på utseendet hos noen stjernetegn ). Du vil merke til at profilen er forfinet.


Uranus’ trekk er finmeislede og minner om romerske keisere på gamle gullmynter. Fiskene (fra latin Pisces) er et stjernetegn og en stjernebilde. Kan være upraktisk, neglectful. Egenskaper som eksentrisitet og originalitet, samt engasjement og lidenskap kan føre til at noen vannmenn virker litt distansert og nær samtidig. Da er du dynamisk, høy avgjørelseskraft, har stort initiativ og motivasjon og er ærlig og direkte.


Stjernetegn personlighet

Er du født i Væren? Men du har også en tendens til sinne, aggresjon, grovhet, utålmodighet, egoisme og raseri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg