fredag 29. mai 2015

Madrasser på mål

Usikker på valgene? Våre eksperter hjelper deg å velge riktige produkter. Varene kan du kjøpe enkelt på nett eller gjennom en av våre møbelbutikker! Alle sover forskjellig.


Derfor har vi et bredt utvalg av madrasser på IKEA. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Madrasser og senger av høy kvalitet til alle behov. Spesialmålskategorien teller flere av våre aller beste madrasser , som altså nå kan fås i dine mål etter ønsker. Fremgangsmåten er ganske enkel, du klikker direkte inn på det ønskede produkt, deretter taster du inn ønsket bredde og lengde - for så å få en ferdig utregnet pris på madrassen, og du er klar til å bestille.


Madrass med spesialmål er noe Stjernemadrassen har spesialisert seg på å produsere. Der andre leverandører ikke vil ha denne typen madrasser på grunn av fordyrende omstillinger i produksjonen har Stjernemadrassen spesialisert seg på raske omstillinger. Bobil, båt, campingvogn. Vi kan lage alt av madrasser på spesialmål. Vi har i en årrekke levert kvalitesmadrasser til det norske markedet.


Vår spesialitet er leveranse av madrasser som ikke har standard mål og form. Vi lager også madrasser og overmadrasser etter fasong til båt, bobil og campingvogner. Vi leverer i alle prisklasser. Det ligger rett bak IKEA`s lager på Furuset.


Madrasser på mål

Siste bygget på venstre hånd. Skumplast-Senteret AS produserer og selger alt i skumplastprodukter som madrasser , båt- og bilputer, sofaputer, sykehusprodukter og hjelpemidler i skumplast til helsesektoren, i alle fasonger, tykkelser og kvaliteter. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen JYSK Norge samlede varesortiment. Jeg aksepterer samtidig vilkårene og betingelsene til nyhetsbrevet. Samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake.


Les mer om vår utvidede garanti på madrasser her. Hvilken madrass som passer best for deg er avhengig av dine individuelle behov. Du kan få gode råd til valg av madrass i vår madrassguide, der du kan lese om våre forskjellige typer madrasser. Bestil dine koldskumsmadrasser eller hynder online, efter dine egne mål. Du kan selv beregne prisen på lige firkantede madrasser ved at klikke ind på linket nedenfor - beregn prisen.


Madrasser på mål

Tykkelse på madrassen: Tykkelsen på madrassen kan variere og vi fremstiller nøjagtigt efter dit ønsker og behov. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.


Få varene levert hjem. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Jeg har en gammel barnekurv etter bestefaren min som jeg skal bruke til barnet.


Hos oss er ingen mål eller fasonger noen hindring! Den er i fin stan men jeg må kjøpe ny madrass. Er det noen som vet hvor jeg kan kjøpe en madrass på mål Bergen? Vi forhandler alt lige fra skum- og latexmadrasser til spring- og boxmadrasser i specialmål. Vores skum- og latexmadrasser produceres helt ned på centimetermål, imens vores spring- og boxmadrasser findes i udvalgte specialmål såsom 80x1cm.


Da må du lage en mal til toppen, og en mal til bunnen av madassen. Når malen er klar så tar du den med til oss på Sengemakeriet, så skal vi sørge for å sette igang produksjonen av din nye, spesialsydde madrass. Jensen på Berger lager akkurat det det du vil ha både når det gjelder kvalitet og mål. Skrått, tjukt og skeivt, alt etter som du vil ha det.


Madrasser på mål

De selger nok ikke direkte til deg, så du må gå via forhandler. Jeg skal bestille mine madrasser og overmadrasser via Skeidar i vinter. Lag en skikkelig mal til å legge ved bestillinga.


Skal dere ha seng fra IKEA er nok det smarteste å kjøpe full pakke, både seng og madrasser. Mange liker måten viskoelastisk polyeter former seg etter kroppen på. Denne typen madrasser er myke og smidige og fordeler kroppsvekten jevnt, noe som bidrar til et godt sovemiljø og bedre blodsirkulasjon.


Madrasser på mål

Vi har et bredt sortiment, så det er lett å finne fastheten, materialet og prisnivået som passer for deg. Følg os på Instagram Kvadrat boligtekstiler 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg