onsdag 20. mai 2015

Mensen etter graviditet

Kan man være gravid selv om man har mensen ? De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning. Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene. Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens , men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens. Etter en graviditet forandres kroppen, det gjelder også for mensen.


Kvinner som ikke ammer får menstruasjonene sine tilbake etter cirka - uker etter fødselen. Ammer man så kan det ta -måneder til mensen kommer tilbake (hos enkelte enda litt lengre). Vil tippe at det sannsynligvis er noe krøll med hormonene.


Etter min tredje fødsel blødde jeg så å si sammenhengende(kun ha en dag pause innimellom) i flere måneder da jeg fikk igjen mensen etter nesten et år etter fødselen. Jeg måtte få en del forskjellige pillekurer (hormoner og div) fra legen før det ordnet seg. Graviditetstesten var negative etter 2-uker og jeg testet positivt for eggløsning for uker siden (uker etter SA).


Det er ikke mye men jeg har ALDRI spottet før mensen. Du trenger altså ikke å bekymre deg - verken om mensen dukker opp etter kort ti eller om den lar seg vente på. Menstruasjon etter fødsel. Noen kvinner får menstruasjon kort tid etter at blødningene etter fødsel stopper, mens andre må vente i opp til et år før mensen kommer tilbake. Begynte så på p-piller igjen etter dette, men fikk uansett mensen uker senere selv om pillene ble tatt rett.


Men jeg har SÅÅ vondt, mensensmertene er her hele tiden men spesielt på natten og jeg har levd på smertestillende nå hele julen. AnonymBruker skrev: Jeg bestiller alt av koreansk hudpleie hos skin secret. De er i Norge så slipper styre med toll.


Norske nettbutikker som selger til dobbelte, og tredobbelte av prisen skulle ikke vært lov! Kan jeg være gravid selvom jeg har fått mensen etter ubeskyttet sex? Vanlige, regelmessige menstruasjoner svangerskapet igjennom, forekommer vel knapt såvidt jeg vet, men innen medisin finnes der alltid svært sjeldne unntak på det meste, men jeg har ikke hørt om dette. LES OGSÅ: tidlige symptom på graviditet. Etter p-pillebruk trenger kroppen litt tid til å justere seg.


Og det kan ta tid før du blir gravid. Hvor lenge det tar, vil variere, men ifølge Storbritannias National Health Service (NHS), kan menstruasjonssyklusen være uregelmessig i opptil tre måneder etter at du slutter å ta pillen. Er det normalt at første mensen etter en fødsel kan vare i 2-uker?


Det bobler nederst i magen og jeg har lagt på meg kilo, hva kan det være? Kan jeg regne ut eggløsning når jeg har uregelmessig mens ? Er gravi er det ok å drikke en boks med Pepsi-Max? Jeg tok en early graviditetstest seks dager etter forventet mens.


Ekstrauterin eller ektopisk graviditet betyr at et befruktet egg implanteres utenfor livmoren. Ved et svangerskap utenfor livmoren er det vanligst at det befruktede egget fester seg i en eggleder. Ekstrauterin graviditet (forkortes noen ganger som XU) er en potensielt livstruende tilstand og kan forårsake alvorlige indre blødninger. Det er heller ikke noe mine pasienter nevner i særlig grad. Kardinal tegnet på at man er gravi for de aller fleste, mensen kom ikke.


TISSE OFTE Dette kommer også ganske tidlig etter befruktningen. Trening når du er gravid og etter fødselen. Friske gravide bør være fysisk aktive og holde seg i form.


Du kan trene helt fram til fødselen, så lenge det ikke gir deg smerter eller ubehag. Etter fødselen kan du starte opp med trening så snart du føler for det Innhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg