mandag 11. mai 2015

Beste brettspill

Beste brettspill

Her finner du de beste velkomstilbudene og bonusene. Med de beste bonuser og velkomsttilbu alltid oppdatert med de beste sidene. Bredt utvalg av spill. Stort utvalg af Brettspill til Barn og Voksne.


Beste brettspill

Det lanseres hundrevis av nye brettspill hver år. Spillene som er samlet på denne siden har vunnet prestisjetunge priser som Spiel des Jahres, Mensa, Guldbrikken, Golden Geek for å nevne noen. Du vil GARANTERT kun finne gode spill her!


For innvidde entusiaster så bærer navnet derfor med seg en forventning om høy kvalitet på komponenter og et spill som belønner smarte valg. Stone age Junior innfrir til fulle! Her har du en oversikt over de beste nye brettspillene som finnes i hyllene nå. Med et hav av brettspill der ute er det ikke alltid like lett å bli enige om hvilket spill du og familien skal gyve løs på. For å gjøre det enklere for deg har vi laget den ultimate guiden over de mest fengslende familiebrettspillene, som vil sette konkurranseinstinktet til store og små i fyr og flammer.


Beste brettspill

Spillpikene ble spurt om vi ville teste et nytt kunnskapsspill som heter Det beste svaret. Vi gir deg de beste nye spillene for både barn og voksne. Det sosiale elementet ved brettspill er ganske unikt, det at man sammen kan sitte og konsentrere seg rundt et bord. Mitt første Alias brettspill 1,- ( 2,- ) Dette er ordforklaringsmoro for de yngste spillerne.


TV Hjelper deg har testet fem spill, som kan ta opp kampen med de gode gamle favorittene. Norges Største Brettspill Nettbutikk! I en digital hverdag der PC, mobil og tablet tar mye av tiden har mange fått opp øynene for fysisk underholdning - Brettspill.


Beste brettspill

Vennegjenger og familier samles for å hygge seg rundt bordet, med klassikere som Monopol og Catan, og moderne klassikere som Ticket to Ride og Secret Hitler. Vi har noe for alle og enhver. Vær først med det seneste! Glem Ipader og andre teknologiske julegaver, brettspill bringer fremdeles familien sammen i julen.


Remo Rehder har sammen med sine kolleger i Brettspillguiden. Julens beste brettspill. Om du lurer på hvilke spill du skal introdusere til nære og kjære behøver du ikke lete lenger, her kommer våre beste tips for påskeferien! Påskens beste brettspill ! Spill, brettspill , klassiske spill, terningspill, spill til barn, strategispill, sportspill, kunnskapsspill, reisespill, familiespill og kortspill er en fin måte å redusere tiden brukt på TV og nettbrett, og det skaper en hyggelig og sosial stund sammen med familie og venner.


Her er en test av brettspill for småbarnsfamilier rett og slett. Brettspill virker annerledes på oss enn dataspill, ikke minst på grunn av samværet rundt bordet. Og en egen forbitrelse når du taper. Brettspill lærer oss å håndtere både seier og nederlag, mener Remo Rehder (41). Fra to til x-antall deltagere fra år og oppover.


Originalitet: Husker du Finn Willy–bøkene, der Willy i hvit— og rødstripete genser har gjemt seg i folkemengden alle mulige steder. I Pictureka skal man finne ting på 9. Trenger du et nytt brettspill til ferien? Hva er en påske uten familieliv og brettspill ? Her er påskens mest populære brettspill for hele familien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg