onsdag 6. mai 2015

Kylling til tapas

Kylling til tapas

En nydelig rett til grillkvelden din! Bestill Tapas hos Just Eat. Hundrevis av forskjellige restauranter. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Når det skal serveres tapas er det mange retter å velge mellom. Allikevel er det lett å få hjerneteppe når det kommer til hva man skal lage. Tapas er perfekt når du skal servere mat til mange. Du velger selv hvor mange ulike småretter du vil lage, og mange av dem kan tilberedes en dag eller to i forveien.


Denne koreanske vrien på fritert kylling , er både godt som hverdagsmiddag og som snacks foran tv-en. Spicy marinade av crème fraîche og chilisaus gjør kyllingen ekstra saftig og en deilig rømmedipp tar brodden av den hotte chilien. Mine forslag til tapasretter.


Jeg har tatt meg en skikkelig rundtur i egne oppskrifter, og samla sammen oppskrifter som passer som fingermat. Når jeg lager tapas tillater jeg meg å blande typiske spanske tapasretter med en rekke andre bidrag fra andre verdenshjørner. Dette er en virkelig populær tapas fra Andalucia-området i Spania.


Den består av små biter kyllingkjøtt eller mager svinefilet marinert i mauriske kryddere. Denne retten blir tradisjonelt servert med en skål syltede chilipepper og sherry til. Det er nemlig ikke så mye som skal til for å trylle frem fristende munnfuller.


Tre dem gjerne på pinne, da ser det mer fristende ut og blir også enklere å spise. Ta en titt i skuffer og skap, og finn frem det du har tilgjengelig. Denne enkle retten smaker utrolig godt og er like enkel å lage.


Det tar det max minutter før du kan servere. Vi laget til hele personalet på skolen og det va stor suksess. Kyllingspyd som var marinerte og en peanøttsaus til (alt kjøpt i samme pose).


Kylling til tapas

Takk for godt tips. Men jeg syns det er moro å prøve noe nytt. Med tapas på menyen vil du som vert få muligheten til å være gjest i ditt eget selskap! Forbered det meste før gjestene kommer, eller be gjestene ta med seg en rett hver.


På den måten kan man stresse ned og bare kose seg når det er tid for mat. Noe for en hver smak! La deg inspirere av våre oppskrifter her. Her finner du gode, smakfulle småretter.


Kylling til tapas

For å hjelpe deg til å finne de beste rettene til nettopp ditt koldtbor har vi samlet en rekke oppskrifter med lenker til hver sin kategori hvor du kan finne andre gode retter. På de neste sidene finner du oppskriftene du trenger Dersom du ikke finner den oppskriften du leter etter kan du se alle oppskriftene til koldtbordet her. Han oppfordrer alle til å gå litt ned i vekt og mener at dette er en fin diett for de som ikke har vært så heldig fra naturens side, sitter med et måpende og sjokkert ansiktsuttrykk nå. Jeg har faktisk ikke ord for hvor mye det frustrere meg at mennesker med slike meninger får mulighet til påvirke andre unge mennesker.


Med røtter fra Spania er tapas en lettvint løsning som tilfredsstiller nesten alle ganer. Hva passer vel ikke bedre enn å servere tapas til et selskap når tiden blir knapp eller du har agendaen full av annet enn matlaging? Her er tips til hvordan du snekrer sammen et velsmakende tapasbord på minutter. Slår til med marinaden jeg bruker til det meste, kan selvfølgelig variere med forskjellige kryddersorter! Brukes til potetbåter, kylling , generell grillmat og svinekjøtt.


Får mer og mer sug etter denne salaten for hver gang vi lager den her i huset. Krydrer kyllingfiletene ekstra godt,og vender pastaen i ekstra pesto før jeg har det i med det andre. Tar også små søte tomater i,det frisker opp. Klarer så vidt å vente til neste dag da den er best,men da forsvinner også alt. Vi kan vel trygt si at det ligger tradisjon i dette ordet og historiene er mange rundt opprinnelsen til tapas.


Men la oss se litt på historien bak tapas først.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg