fredag 8. mai 2015

Jeg er mett

Men det er vel kanskje fordi jeg har helt tomme jernlagre ,. Så veldig rart at jeg er mett hele tiden- timer uten mat. En av grunnene til det, er fordi jeg ikke synes mat er fristene og eller at jeg ikke liker at folk ser meg spise, blir ubehagelig for meg. Magen min romler uansett om jeg er mett eller sulten, hva kan dette komme av?


Jeg er mett

SPØRSMÅL hei, jeg er ei jente på 1 snart år. Jeg har aldri spist mye. De ansatte på avdelingen begyner å bli bekymret og tvang meg til å spi. Sultfølelse når jeg er mett - Kropp og helse.


Greier ikke stoppe når jeg er mett. Alltid etter at jeg har spist spiser jeg noe annet mat, og jeg kan spise veldig mye frukt. Spessielt når jeg er hjemme så kan man nesten aldri se meg uten noen ting i hånda. Lederen skriver at mennesker er lite flinke til å regulere energiinntaket sitt selv. Det vi spiser henger derfor sammen med det vi blir servert.


Jeg er mett

Sånn helt til slutt kan jeg nevne at vanlig tegn på at babyen er mett - uansett lengden på ammemåltidet, er når babyen har spist, du har hørt svelgelyder og så slipper eller sovner ved brystet. Da kan du ta opp babyen og kose litt med henne, eventuelt tilby det andre brystet. Er normalvektig og trener ganger i uka. Problemet er at jeg spiser ufattelig mye de dagene jeg ikke skal noe, feks lørdagen da jeg har spisedag. Ligger i underskudd resten av uka for å kunne skeie ut i helgene uten at det gjør noe, men jeg stopper liksom ikke!


Gjelder igrunn i ukene også, jeg s. De kan spise enormt masse mat og enda ikke kjenne seg mette. Det sier mange av mine klienter. For noen år siden hadde jeg det samme problemet.


Jeg er mett

Etter at jeg i tyveårene reiste rundt i Europa og ikke hadde fast inntekt, så spiste jeg når jeg fikk mulighet og så mye som jeg klarte. I mitt neste liv skal jeg ha kone som kan lage lekre middager, faktisk, så kan jeg heller ha mann til andre ting. I denne ukens mett for en hundrings? Her er det bare å følge med!


De er gunstige for tarmfloraen din og bør inngå i alle kosthold. Dette var en kamp, for å si det mildt! Her kan du lese mer om hvordan du kan spise mer grønnsaker. Spis nok mat til hvert måltid. Spiser du deg mett til frokost er det mindre sannsynlig at du småspiser gjennom dagen.


Den eneste i sportsverdenen jeg ikke er mett av, er TdF. Så lenge Johan Kaggestad i tillegg til selve konkurransen gir meg så mye kunnskap om geografi, historie, mat, vin og anekdoter som han har gjort, vil jeg fortsette å la dette styre livet mitt tre uker i året. Men det er et halvt år til neste gang livet består av Tdf og vedproduksjon. Mangelen på dette ordet har jeg opplevd mange ganger. Du kan uttrykke nå ble bra mett etter en bedre middag, men etter å ha drukket masse væske så er det ingen ting man kan si for å beskrive følelsen man har.


Tølse er for nærliggende til pølse og tølper til at det er håp for det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg