tirsdag 12. mai 2015

Middag fiskekaker

Middag fiskekaker

Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter.


Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Populære cruise og seilturer i Australia på Viator! Rask og enkel kjøpsprosess. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag.


Hjemmelagde fiskekaker er hverdagsmat med gullkant. Men hvorfor lage selv når du kan kjøpe ferdig, tenker du kanskje? Svaret er at den hjemmelagde utgaven inneholder langt mer fisk. I tillegg til å være veldig mye bedre på smak enn industrivariantene. Også kan du jo selvsagt tilrettelegge for egen, og familiemedlemmenes, gane og preferanser.


Tips: Som ekstra tilbehør til er det godt med. Velg fiskekaker som inneholder mest fisk. Hvis du lager hjemmelagde fiskekaker , inneholder også de ofte mer fisk enn kjøpte.


Da kan du også velge å smaksette fiskekaken etter eget ønske. Du kan for eksempel tilsette hakkede urter og krydder som spennende smakstilsetninger til fiskekakene. Hos oss er fiskekaker hurtigmat de dagene vi virkelig ikke har tid til å tenke eller lage middag. Da blir det fiskekaker med pottmos og hermetiske erter. Maten klar på under minutter og jeg kan hjelpe ungene å skifte samtidig.


Det er lettvint å kjøpe med fiskekaker fra butikken, men lager du det selv smaker de mye bedre og du vet faktisk hva de inneholder. Det er en mye høyere andel fisk og ingen rare tilsetningstoffer tilsatt fra fabrikken. De siste årene har utvalget av gode fiskekaker , eller -karbonader med høyt fiskeinnhold nærmest eksplodert i butikken.


Middag fiskekaker

Der det for kanskje år siden nesten var umulig å finne fiskekaker inneholdende mer enn fisk, er situasjonen nå omvendt. Nå er det 6 og fiskeinnhold som er normalen. Det er godt med fiskekaker , og ja, food-prosessor er best.


Den gamle oppskriften er melk ist. Jeg pleier bruke muskatt i dem, og ikke hvitløk, men det gir gode variasjonsmuligheter å veksle litt. Bruk rene, kalde og litt våte hender så er det enklere å forme kakene. Smelt smør i ei panne, og stek fiskekakene på middels varme.


En sunn middag du trenger verken hakke eller skjære. Kun krydre og sette i ovnen. I dag fikk jeg en idé om at middagen skulle bestå i ferdigkjøpte biter.


Små biter som det ikke var nødvendig å kutte opp eller skjære i mindre biter, samtidig som maten skulle være sunn og god. Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt, og er en ypperlig måte å servere fisk på. Her får du dem med en deilig karristuing og stekte poteter, men det er ingenting i veien for å nyte fiskekakene mellom et godt burgerbrød eller i en fiskewrap.


Middag fiskekaker

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Du er kanskje også interessert i. Det er også veldig gøy å lage sine egne fiskekaker. Fisk, egg og melk bør være kjøleskapskalde ,- da blir resulatet topp. Sammen med agurkdressing, kokte poteter og litt salat blir dette en super middag.


Form farsen til fiskekaker med en spiseskje som er dyppet i vann, slik at farsen slipper skjeen. Brun kakene på middels varme i en stekepanne, hvor du trykker dem litt flate med skjeen. Skru ned temperaturen i pannen og la kakene steke på svak varme i omkring minutter.


Snu dem et par ganger underveis. Eg synes derfor det er på sin rette plass med oppskrift på denne enkle, gode og familievennlige middagen. Fiskekaker er nemlig et svært takknemlig produkt å servere til middag , fordi du med forskjellig tilbehør har utrolig mange variasjonsmuligheter.


Fiskekaker er sunn, god og enkel hverdagsmiddag, bekrefter klinisk ernæringsfysiolog Tine Sundfør. Hvordan få barna til å spise mer fisk? Kule måter å servere fiskekaker på. Så kommer vi til hvordan fiskekakene skal serveres!


En av mine favoritter er å lage en kjapp coleslaw - med fiskekaker i hamburgerbrød. Eller kanskje fiskebilen bruker å stikke innom hos dere? Og som den husmoren jeg er, synes jeg det er veldig kjekt å ha noen fiskekaker liggende på lur i fryseren.


For denne middagen kan du lage på overkommelig tid selv om du tar fiskekakene ut av fryseren når du kommer hjem. Bare prøv denne oppskriften med smaksrikt tilbehør og du blir overbevist. Om du velger fiskekaker fra butikken, er utvalget er nå veldig godt.


Middag fiskekaker

Lakse- og kveitekaker eller steinbitkaker med hvitløk er smaker som fungerer godt i en fiskeburger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg