torsdag 7. mai 2015

Hva betyr krm

Denne siden illustrerer hvordan KRM brukes i meldings-og chatte fora, i tillegg til sosiale nettverksprogramvare som VK, Instagram, Whatsapp og Snapchat. Symbolet for kryddermål er krm. Et kryddermål er vanligvis definert som en milliliter (ml) (som er lik en kubikkcentimeter), men dette kan variere etter hvor man er i verden. Kryddermål er, som navnet tilsier, en enhet som hovedsakelig brukes til å måle opp krydder og andre små mengder tørrvarer i forbindelse med matlaging.


Hva betyr krm

Kryddermål er en volumenhet for oppmåling av små mengder, ofte i tilknytning til matlaging. Du mener ikke at han faktisk kremter men at han sier kremt, ikke sant? Jeg forbinder det med at han (eller du) har sagt noe som er litt drøyt, eller som kan (mis-)oppfattes til å være litt på kanten. Ord og uttrykk som vi ikke skjønner hva betyr. Br betyr i praksis i denne standarden at du skal velge.


Teske tsk, tsk krm ml. Krydderml, symbol krm , volumenhet for oppmling av sm mengder, ofte i. Fettskolenfettboka by Apeland AS - issuu 21. Foto: KRISTIN SØRDAL Vis mer. Ra betyr Rendering Average, og angir fargegjengivelse.


Hva betyr krm

Tallet sier noe om hvor godt farger gjengis i lyset fra lampen. Lamper som selges til husholdninger må ha minst Ra 80. Den høyeste verdien en lampe kan få er 100.


For videospillet, se League of Legends. LOL er internettsjargong, SMS-språk og et akronym for engelsk laugh out loud eller laughing out lou på norsk: ler og ler. Uttrykket brukes for å vise at den som skriver oppfatter noe som humoristisk eller morsomt. Tror du for eksempel at det å shippe betyr i sende noe i posten, tar du feil.


Hva betyr krm

Se faktaboks nederst i saken for forklart ordliste. Forfatter av Kebabnorsk ordbok, Andreas Eilert Østby, forklarer overfor Dagbladet hva ordene betyr. Hva i all verden er krm ? SVAR: HeiÅ være kåt betyr at man er seksuelt opphisset, det vil si at man har lyst til å ha sex eller onanere. Når gutter blir kåte får de stiv penis (ereksjon).


Jeg er glad i ordet integritet. Det betyr å handle i tråd med det du sier og våge å stå for tankene og meningene dine. Dette var faktisk den mest populære da Apple slapp nye emojier i slutten av oktober. Ifølge Emojipedia kan det ha sammenheng med det engelske internett-begrepet wig snatching – som betyr at noen har gjort noe utrolig sjokkerende. Trekker på skuldrene.


Vi innrømmer at vi elsker en god emoji. Noen ganger sier bare de små figurene det bedre enn det vi kan gjøre med ord. Vi vet selvfølgelig hva solen, palmen og hjertene betyr , men på mobilen gjemmer det seg en lang liste med emojis som det ikke er like lett å vite hva betyr. Opprinnelig lagt inn av Iset, her.


Jeg pleier å bruke sånn lite rivjern som jeg har kjøpt på IKEA, som jeg bare holder over det jeg skal ha hvitløken i og rasper i vei. Alle de som har or fremmedord eller uttrykk som vi aldri har skjønt og aldri tør å spørre om kan skrive det her, kanskje noen kan forklare? Jeg har aldri forstått hva som menes med blod på tann og jeg aner heller ikke hva en martyr er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg