fredag 29. mai 2015

Gavetips bestefar

Vi hjelper dem som trenger det mest - uansett hvem, uansett hvor, uansett hvorfor. Et godt og livreddende alternativ til tradisjonelle gaver. Gaven som redder liv.


Støtt oss ved å gi din gave her. Nordens største spa-anlegg med mange fasiliteter. Gi bort en opplevelse her!

Finn den perfekte gaven. Prøv vår gavegenerator! Mer enn 2spennende gavekort. Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut.


Trenger du gavetips til bestefar ? Her finner du flotte gaver til din bestefar som faller i smak. Bestefar har kanskje alt han trenger, men en god opplevelse får man ikke for mange av. Leter du etter en gave til din bestefar ?

Generelt kan menn være litt vanskelig å kjøpe gave til, spesielt de litt eldre. Mange bestefedre har kommet på det stadiet i livet der de ikke mangler noe eller har noen spesielle gaveønsker. Når det gjelder gave til bestefar foreslår jeg at du tar han med på teater, restaurant eller begge deler.


En bestefar er ikke lenger det man kanskje tenker på som en typisk bestefar – en pensjonert, eldre herremann som liker å arbeide i skogen og på jordet, og som koser seg med en kopp kaffe til Norge Rundt. Hva er ditt beste julegavetips til bestefar ? Hos oss finner du hundrevis av gavetips fra en rekke nettbutikker. Vi etterstreber å tilby en oppdatert oversikt med gode gavetips til alle du kjenner, for enhver anledning og innenfor et bredt spekter av kategorier. Ta en titt hos en større Narvesen-kiosk for å finne et som kan passe.


Midnattssolsafari fra Andenes. Det kan hende bestefar har opplevd midnattssolen før, men det er noe man aldri blir lei. Med denne opplevelsen blir han garantert smittet av den gode stemningen som hersker i Lofoten når midnattssolen gjør sitt inntog i mai.


Se gjerne våre gavetips til bursdagsgaver, gavetips til han og henne, julegaver eller kanskje en opplevelse sammen med kjæresten på Valentines Day for å nevne noen. All ære til skåler og slips, men her hos CoolStuff brenner vi for den perfekte gaven! Sprø, unike og spennende ting som stikker seg ut fra det vanlige. Julegave til bestefar.


Og ikke minst - julegaver folk virkelig setter pris på å få i gave! Klær eller sko er et flott flott gavetips til bestefar – en fin genser eller skjorte kan for eksempel være trygge kjøp. På bildene over gir vi deg fire gode forslag.

Trykk på bildene eller linkene under bildene dersom du ønsker mer informasjon om klærne. Andre eksempler på gaver til bestefar kan være: Tøfler. Jeg har laget en collage med alle barnebarna som skal opp på badet til bestemor og bestefar til jul :-) Smiles on tiles er vannfaste selvklebende bilder til flisene på badet, vi har det selv på. Her får du nemlig særdeles smarte gavetips til han som har alt, altså til både gutter og menn.


Artikkelen inneholder annonselinker til nettbutikken som selger hvert enkelt produkt, slik at du kan kjøpe dem om du ønsker. For når man først skal gi gavetips til han som har alt, så må det jo være mulig å benytte seg av dem. Dersom du allerede har scrapping som hobby er det en kjempegod idé å scrappe et album eller en liten bok som gave til dine nærmeste.


Ved å bruke egne bilder, vakre ord og symboler blir det en personlig og utrolig flott gave som gjør inntrykk på så vel bestevenninnen som bestefar ! Få gavetips til han. Lag et unikt gavekort med bilde av akkurat det han ønsker seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg