tirsdag 5. mai 2015

Godt levert erfaringer

Godt levert erfaringer

Vi komponerer menyer og inspirerende matkasser som gjør at du slipper å planlegge – alt for å gi deg og din familie en velsmakende, variert og god middagsopplevelse. Les hva 6andre mener om HomeNet og del dine egne erfaringer med bredbåndsleverandøren på Bytt. Jeg hadde akkurat prøvd å planlegge familiens middager og kjente jeg ble kvalm av hele greiene.


Godt levert – Våre erfaringer og konkurranse. Noen som har erfaringer ? Er den mat som er tilpasset kurset, med middager på 5-6kalorier? Er det verdt de ekstra kronene for å få maten levert på dør? Jeg veier kilo, trener ganger i uken med løping ganger og styrke ganger.


Har altså godt av å gå ned noen kilo, men synes mat er så ufattelig vanskelig. I regnestykket må man ta med den tiden man bruker på å. Godtlevert sørger for at alle spiser en skikkelig middag og får en enklere hverdag. Vi bruker godt levert , og er fornøyd. Det passer oss bra.


Godt levert erfaringer

Men vi har to småspiste jenter, kjenner en familie som har to storspiste, litt eldre gutter, og for dem ble det for lite mat. Menyene settes sammen av et kokketeam på kokker. Godt Levert har i det siste konsolidert sine menyer til stk meget gode menyer.


Alle rettene tok under minutter å lage, og de raskeste minutter. Hos Adams Matkasse og Kolonihagen tok det minimum minutter å lage de enkleste rettene. Har lest på nettsidene dere nå. Men du sier at dere får nok mat til to voksne og fire barn? Vi er to voksne og tre barn ( og 13).


Holder det da tror du? Lærer å lage nye ting. Mye er ferdig, men det er ofte minst av middagskomponentene som skal lages fra bunnen. Vi får mat levert på døren av godt levert annenhver uke, og er veldig fornøyd.


Får prøvd mye nytt. Vi sparer penger på det da vi slipper masse unødvendige handleturer ( er ikke så gode til å planlegge). Men annenhver uke handler vi middager selv. Les hva 4personer har skrevet hittil, og del erfaringen din med andre.


Godt levert erfaringer

Jeg har ikke forsøkt selv, men mange på jobben min har. De var og er fornøyde, og flere har hatt de i lang tid. Meget godt utvalg av ledpærer, enkel nettside, varene levert fra Nerderland i løpet av 4-virkedager Nyttig. André Hubertus anmeldelse. Roedekassen passer utmerket for meg og mine tenåringsgutter både med tanke på næringsinnhol smak, hvordan den tilberedes og variasjonen av retter som man blir overrasket av på menyen.


Hvis du ønsker å teste Roedekassen fra Godtlevert finner du mer informasjon her! Vi applauderer, og takker for. Har ingen erfaringer , men vurderer å prøve de selv.


Godt levert erfaringer

Tenk så godt å slippe å handle og slippe å finne ut hva man skal ha til middag. Ikke er det så dyrt heller. Hos oss blir det ikke så dyrere hvertfall, enn om vi skulle handlet selv. Her snakker vi tradisjonell mat vi har vært borti før som går kjapt å lage. Trebarnsfamilien på Hellerud var mindre fornøyd.


Gikk plutselig tom for blekk midt i en hektisk tid med innlevering av bachelor oppgaven. Fant heldigvis tonerweb. Altså tar det litt lengre tid å lage maten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg