torsdag 18. juni 2015

Stjernetegnet væren

Er du født i Væren ? Da er du dynamisk, høy avgjørelseskraft, har stort initiativ og motivasjon og er ærlig og direkte. Men du har også en tendens til sinne, aggresjon, grovhet, utålmodighet, egoisme og raseri. Værene har stor selvtillit og viser generelt lite følelser ovenfor andre, bortsett fra enkelte utbrudd som snart er glemt.


De har lett for å snakke før de tenker, og liker å gjøre mennesker lykkelige.

Værene jakter mer på heder og ære enn på penger. Mennesker født mellom 21. Horoskop etter fødselsdato - styrende planet Horoskop - stjernetegn Fødselsdato - Måned Styrende planet Påvirkende planet Væren 21. MARS SOLEN Tyren 21. VENUS MÅNEN Tvillingene 22.


Dette året blir som en action-thriller – en kjapt bevegelig serie av kamper og stadige forandringer, en etter en, uten noen hvileskjær eller tid til å hente seg inn eller til å tenke på veien videre. Vakkert stjernetegn-smykke med stjernetegnet Væren.

Halskjedet er hematitbelagt, og har et rundt anheng pyntet med flotte krystaller i formen av stjernetegnet du velger. Væren - 1 Macho (21. mars - 20. april) Når en mann født i Væren har sex, er han høyrøstet, vill og dominerende - altså 1prosent macho. Han liker best sex som er rask, het og vill, og dessuten lever han for blow-jobs. Væren (fra latin Aries) er det første stjernetegnet i Dyrekretsen.


Væren (21. mars – 20. april) Du er lett å elske, men veldig utålmodig og full av nysgjerrighet. Kjendiser som deler stjernetegnet væren ! Slutten av måneden nærmer seg, noe som også betyr at vi går inn i et nytt stjernetegn! Væren har en tendens til å være modig, bestemt, trygg, entusiastisk, optimistisk, ærlig, lidenskapelig, utålmodig, temperamentsfull og impulsiv.


Det er i sin natur å handle, noen ganger før de tenker på det. Du vil sjelden møte en vær som ikke klarer å fullføre flere ting samtidig, ofte før lunsjpausen! Væren formet smykker som signaliserer dit stjernetegn. Gratis Framtids, Astrologi, Horoskopene. Vi har mange forskjellige smykker med stjernetegn, slik at du kan definitivt finne en passende smykke uansett hva stjernetegn du tilhører.


Liten beskrivelse av stjernetegnet Væren. Væren vil nok være den som nyter reisen framfor målet, for så fort reisen er over, er også spenningen og eventyret over.

Kort sagt om væren : Væren er det første i Zodiac tegnene og de som er født under dette stjernetegnet reflekterer sine personligheter over til andre og kan være veldig selvorienterte. De er ofte hyggelige, kreative og fulle av idéer, og de har vanligvis stor selvtillit. Personlighet: Væren er preget av en sterk personlighet.


De er ledertyper som bryr seg om urettferdigheten i verden, men de har også stort fokus på seg selv, og når ofte målene de setter seg. Man tilhører det stjernetegnet solen sto i da man ble født. Hvert stjernetegn har et felt på grader på himmelen. Det første stjernetegnet – Væren – er fastlagt ut fra vårjevndøgn (den gule pilen).


Vårjevndøgn er det stedet hvor himmelens ekvator (den lyseblå linje) skjærer ekliptikken. Væren kan overvelde deg med lidenskapelig iver en mintue, og være så isete som en isbjørn neste. Fornærme ham eller miste sin interesse-enten eller både-og den varme, impulsive Mars natur vil fryse umiddelbart. One Act, Scene One. Væren menn er ganske fullstappet med ideer og kreativ energi.


Noen som kan oversette disse for meg? Væren er praktisk og svært teknisk begavet og når de starter på en oppgave, ser de løsninger uansett hvilket problem de måtte stå ovenfor. Væren bryr seg sjelden om regler og restriksjoner, de fokuserer på å finne sine egne løsninger på ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg