onsdag 10. juni 2015

Dråpeformet silikon

Komplett sortiment av termoplastisk polymer, masterbatch, silikon , polyuretan m. Brystforstørrelse med silikon. Vi bruker Mentor og Motiva-proteser ved brystforstørring. Med moderne silikonimplantater kan du få et naturlig utseende og myke bryster med silikon.


Les hva våre pasienter sier om sin brystforstørrelse. Dråpeformet silikon.

Så lurer du kanskje på hva poenget med en slik undersøkelse er. Ifølge helsenettstedet Health. Se priser for silikonpupper her. For kvinner med små bryst.


Er du en smal kvinne med lite brystvev, vil vi anbefale deg dråpeformet silikonprotese som legges under muskel, slik at resultatet blir naturlig. Det er mange andre forhold som må tas i betrakning ved valg av protese. I utgangspunktet vil de som har svært liten brystutvikling få penest resultat med en dråpeformet protese.


Har man bryst med lite brystvev i underkant vil gjerne en høyprofil dråpeformet protese være best.

De senere årene er det imidlertid rapportert om en meget sjelden tilstan BIA-ALCL (breast implant associated anaplastic large cell lymphoma) som kan ha sammenheng med brystimplantater. Denne implantatsformen egner seg godt for de aller fleste pasienter og finnes i et stort antall variasjoner. De kan være fylt med saltvannsoppløsning eller silikon , ha en glatt eller teksturert overflate og kommer i et stort antall forskjellige størrelser.


Silikon bryst bilder. På grunn av markedsføringsloven har vi dessverre ikke lov til å vise før-og-etter-bilder av silikon bryst. Men, på vår klinikk i Oslo tilbyr vi 3D-scanning og simulering slik at du kan få et godt og realistisk bilde av ditt forventede resultat ved silikon eller annen brystforstørring.


Og hva er egentlig den store forskjellen mellom runde og dråpeformet silikon ? Anatomiske er dråpeformet og passer dem som har null bryst fra før, f eks. Du kan se bilder på JustBreastImplants og få en viss idé om hvilken. Jeg skal ta dråpeformet silikon under muskelen(ca 300g) om noen uker. Må ha høyprofil fordi jeg er smal rundt. Jeg hørte at man ikke kan løfte puppene til å lage kløft når man har dråpeformet ? Noen som har erfaringer med dette?


Hvilke ulike typer silikon finnes det? Det kan være forvirrende å orientere seg blant alle forskjellige typer, og her er en oversikt som skal som gjøre det lettere for deg å ta riktig valg. Rund eller dråpeformet protese? Det fins jo også dråpeformet innlegg, det anbefal ikke jeg værtfall, for har hørt mange har operert på nytt for dem syntes dem hang sånn og kjentes ut som dem sklei ned hele tiden.


Men det e vel opp til vær enkelt.

Har også hørt at silikon innlegg e bedre en saltvann`s innlegg e bedre og har hørt om folk som har skifta av den grunnen. Jeg tok silikon for år siden. Måtte gjøre det ganger pga dårlig arbeid på den første klinikken. Det er dråpeformet med et volum som gjør at brystvortene peker oppover,.


Lurer på om jeg skal ta silikon da jeg etter barn er rimelig flat og misstrives. Det idelle brystet har mer tyngde i nedre del av brystet enn på oversiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg