onsdag 10. juni 2015

Lammeskinn baby

Oppdag vårt store utvalg av kuskinn. Vi har ulike varianter og størrelser. Naturlig og ubehandlet kvalitetsull. For mer info se vår nettbutikk her!


Et teppe i lammeskinn kan gi rommet mer personlighet og økt romfølelse. Overopphetet av lammeskinn til baby. Kristin Sofie Waldum, leder for Landsgruppen av helsesøstre, mener lammeskinn kan være et godt alternativ til andre underlag, men hun oppfordrer alle foreldre til å følge nøye med på barnets temperatur, for eksempel ved å kjenne om barnet er svett i nakken. Korthåret lammeskinn i topp kvalitet. Skinnet er varmeregulerende og kan brukes hele året.


Klinisk testet og godkjent for barnets sarte hud. Passer i sengen, vognen, bilstolen mm. Kan maskinvaskes på graders ullprogram. Alle HOME lammeskinn er ECO-testet og godkjent. I slike tilfeller, kan man kjøpe en god sittepute til vognen, eller et lekkert lammeskinn.


Lammeskinn baby

La babyen sove trygt på lammeskinn for baby. Våre soveskinn passer i vogn og i vuggen. Bestill lammeskinn og vognposer uten skadelige stoffer her! Et eksklusivt og mykt korthåret lammeskinn i høyeste kvalitet fra Segr. Lammeskinnet har mange bruksområder og passer f. Bare lisensierte produsenter som oppfyller Woolmarks strenge kvalitets standard har lov til å bruke det.


Mange farger og modeller. ISO-sertifisert ekte lammeskinn for babyer og barn. Best pris, tollfri rask levering.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Som et naturlig materiale holder det barnet varmt når det er kaldt, og kjøler når det er varmt. Saueskinn og lammeskinn passer like godt til pynt og interiør som til sitteunderlag i en stol eller sofa. Slike pledd passer fint både i vognen og i senga, og passer også fint inn på sofaen eller stolen uten å måtte ryddes bort.


På IKEA finner du rimelige og flotte saueskinn og kuskinn. Saueskinnene våre passer inn på hytta såvel som i godstolen hjemme. Se alle saueskinn og kuskinn på ikea. Medisinsk behandlet lammeskinn , spesielt fremstilt for bruk til barn. Holder kroppen naturlig varm f. Vær påpasselig hvis barnet er disponert for allergi.


Lammeskinn baby

Børst hårene jevnlig og kna skinnet under tørking for å beholde mykheten. Følg vaskeanvisningen og bruk ullshampoo. Vognposer for baby og små barn. Velkommen til Nøstebarn!


Her finner du garn! Soveposene passer godt som vognposer både i vognen eller i pulken. Kjøp lammeskinn hos Babyshop. Absorberer fuktighet og bidrar til en naturlig regulering av kroppstemperaturen. Spesielt utviklet for små barn.


Varmer når det er kaldt og svaler når det er varmt. Kan derfor brukes hele året. Perfekt i barnevogn, vugge og seng. Longwool lammeskinn er et rent naturprodukt fra New Zealand med utallige bruksmåter.


Våre kvalitetsskinn er mulesingfrie og kommer fra bønder som ivaretar dyrenes velferd. Ved regelmessig børsting og lufting vil skinnet holde seg mykt og fyldig i lang tid. Vask og rensing av lammeskinn.


Lammeskinn baby

Grete Sandal driver butikken Husetisvingen. Skinn med ull mindre enn centimeter kan vaskes i maskin. Den kan åpnes helt ned til fotenden.


Dette er praktisk om man vil at de våte vinterskoene skal kunne stikke ut, men det betyr også at hele posen kan åpnes til et lammeskinn som kan brukes som et leketeppe på gulvet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg