mandag 15. august 2016

Bleke håret gravid

Bleke håret gravid

Vi gir deg skinnende hvite tenner. Olso Tannlegesenter, time på dagen! Billig, sikker og rask graviditetstest. Rask og trygg leveranse. Kjøp nå, test deg hjemme.


Bleke håret gravid

Lurer du på om du kan farge håret som gravid ? Det er i utgangspunktet ikke farlig, men håret endres ofte på grunn av hormonene i løpet av en graviditet. Dette bør du tenke over. Puste røyk i mens bleking av hår kan være skadelig for barnet. En av de største bekymringene med bleking hår under svangerskapet er røyk. Bleking Sikkerhetstips under graviditeten Når en kvinne er gravid , bør hun vente til etter første trimester til å bleke håret.


Et annet aspekt ved permanent er at håret gjerne er i endring i svangerskapet. Som nevnt tidligere kan krøllete hår bli stritt i svangerskapet, og dette gjelder også om du ønsker å ta permanent. Håret blir kanskje for glatt til at permanenten holder, eller det blir kanskje veldig krusete. Gravide kvinner som bleke håret hjemme, snarere enn i en salong, bør se etter hårfarge produkter som har minst antall kjemikalier. Disse produktene kan blande godt med permanent farget håret.


Produkter som semi-permanent dye inneholder mindre ammoniakk eller peroxide og skadelige kjemikalier. Det ødelegger tuppene og det er vitkgi med hårkur osv! Men ikke bare det, når du er gravid og skal bleke håret eller farge det, så er det ikke sikkert fargen virker 1 dessverre. Utheving, semi-permanente fargestoffer og vegetabilske fargestoffer anses å være tryggere alternativer til bleking håret. Ut fra et føre var-prinsipp anbefaler man likevel den gravide å begrense bruk av denne typen maleprodukter.


Og dessverre er faren stor for at dette kan skje dersom du er gravid og skal farge håret. Det er nemlig ikke bare magen din som er i endring i denne perioden. Håret reagerer annerledes på ting når man er gravid , derfor anbefaler jeg gravide å ikke gjøre noen drastiske endringer dersom de har planer om å ta turen til frisøren. Moe forklarer også at ved å bleke hele håret ender man opp med en hvit bunn, gule eller oransje lengder og tupper, eller et meget ujevnt resultat generelt. Det kan dermed være lurt å bleke håret i flere omganger, og heller bruke en lavere konsentrasjon av hydrogenperoksid for å mer skånsomt lysne håret over tid.


Begynn med spissene. Jeg bleika også håret hjemme sist jeg var gravid. Jeg farger håret blondt med hjemmefarge en gang i måneden og er nå uker på vei og har ikke hatt noe problemer.


Da endte jeg med å miste da, men vet ikke om det har noen sammenheng. Jag undrar om kemikalier i hårfärg eller toning kan tas upp av kroppen och skada fostret? Spelar det någon roll om jag befinner mig tidigt eller sent i graviditeten i så fall? Er det virkelig skadelig å farge håret når man er gravid ? Vi vet alle at vi må være ekstra forsiktige når vi er gravide.


Bleke håret gravid

Enhver kvinne ønsker å være vakker i ethvert stadie i livet. Mange mener at vi også bør være forsiktige med kosmetikk. For mange er hår en viktig del av deres framtreden.


Takk for interessante sider, fint å ha et sted å stille spørsmål spesielt når ingen vet at man er gravid. Jeg har forstått at å farge hår går an, men at fargen kan bli noe anderledes enn normal. Hun påpeker også at hvis du har farget håret tidligere i mørkere nyanser, vil dette kunne gjøre at lysfargen ikke har like god effekt som på din naturlige farge. Lyse farger og bleking sitter i permanent siden fargepigmentene i håret trekkes ut ved en slik behandling.


I år er jeg sent ute, har kun noen ordnet noen få gaver. Helt unormalt meg, jeg vil ha de fleste ferdige før desember. I min familie er ikke dette unormalt, nesten alle handler julegaver igjennom hele året.


Alle utenom ungene har generelle ønskelister som gjelder alltid. Om du er brunette m du frst bleke hret, fr frisren gr over med en. Har vi nye ønsker sier vi. Alexandra Joner fikk mne etter hrbleking - kjpte nytt hr til. Spr eksperten - Hvis hret er farget eller svrt porst, br det kures godt fr en permanent.


Bleke håret gravid

Bleke hret - Mote og Livsstil - VG Nett Debatt hvis du er mrk, er det masse pigmenter som skal ut av hret. Mitt hår blir tjockare och bättre kvalitet under och efter graviditeterna så nu är jag gravid med fjärde barnet och håret är bättre än någonsin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg