fredag 19. august 2016

Knust iphone forsikring

Dan heb je bij Teleruime keus. Bekijk nu alle Apple telefoons! Voor een goedkoop mobiel abonnement kun je bij ons terecht. Ontdek de mogelijkheden. Contract bijna afgelopen?


Les mer om kollektive forsikringer her! Rask levering og maks rabatt! Hun tok kontakt med vårt kundesenter for å melde skaden. Ingrid trodde at reiseforsikringen ville dekke skaden, men rådgiveren kunne opplyse om at reiseforsikringen kun dekker tyveri av reisegods. Forsikringen omfatter mobiltelefon og nettbrett uten tilbehør, som spesifisert i forsikringsbeviset med angitt IMEI-nummer.


Forsikringen har rask og enkel skademelding, og mobiltelefonen repareres normalt innen virkedager fra. Da kjøpte jeg med forsikring (dvs de anbefalte en forsikring og jeg kjøpte den). Den er fortsatt brukbar, men skje. Jeg gikk nedover gangfeltet da en jogger - med en hun som var i festet i et sånn bånd rundt magen nærmet seg.


Knust iphone forsikring

Jeg gikk med mobilen i hånda med øreplugger, men så ikke ned i mobil. Nei, reiseforsikringen dekker dessverre ikke knust mobil eller andre gjenstander som blir knust eller ødelagt på grunn av uhell. Hvis du ønsker å forsikre deg mot uhell må du ha innboforsikring topp eller verdisakforsikring.


Dette er skader som normalt ikke dekkes av garanti eller forsikring. Dessverre er egenandelen som regel høyere enn det det koster å reparere en knust skjerm – så da er det ikke så mye å hente på å bruke forsikringen. I praksis er det usannsynlig at de går med på at fall i bakken er normal bruk. Har du knust skjermen på denne måten må du belage deg på å punge ut. Knust mobilskjerm er den vanligste skaden som oppstår på en mobiltelefon i dag, og det er ikke så rart.


I takt med mobilens eksplosive utvikling, har den gått fra å være en enkel kommunikasjonsenhet, til å være et fullblods multimedia-verktøy. Bespaar nu met GigaGunstig! Da må mobilen helt sikkert leveres inn til forsikringsselskapet for at de skal kunne dokumentere at den faktisk er knust.


Det er ikke bare bare å få igjen på forsikring da de alltids krever en eller annen form for dokumentasjon på at ting er ødelagt eller stjålet. Vi har måneders garanti på alle reparasjoner! Skade og tap av mobil kan være dekket av både reise- og innboforsikring. Reiseforsikringen er best å benytte ved tyveri. Ved knust skjerm eller annen skade på mobilen bør du melde skaden på innboforsikringen, da denne dekker flere typer skader på mobil.


Dette kommer imidlertid an på hva slags forsikring du har. Du kan leser mer om dette i denne artikkelen. Forsikringen dekker reparasjon av den knuste skjermen eller eventuelt erstatningstelefon.


Her finner du informasjon om hva mobilforsikringen dekker ved skader som knust skjerm. Vi bytter din skjerm på under minutter ved Drop-off.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg