mandag 8. august 2016

Tegn på homofili

Homofil, lesbisk, bifil, skeiv. Nå også med gratis mobil app! Hvis det er to jenter, kaller man det lesbisk, er detto gutter, kalles det homser.


Jeg tror ikke det finnes noen spesielle tegn du kan se etter. Det står ikke homo skrevet i panna på folk, og ikke alle homser ser ut som gutta i homsepatruljen. Hva analsex angår, så finnes det homser som liker analsex, homser som ikke liker analsex, heteroer som liker analsex og heteroer som ikke liker analsex.

Også hun mener det ikke finnes noen aldersgrense for når man kan snakke med barn om homofili. Hvis du ser at barnet ditt strever med noe, ta tak i problemet med respekt og uten å presse. Noen barn har en klar formening om sin egen seksuelle orientering allerede i førskolealder.


Hvis der er to jenter, kaller man det lesbisk, er detto gutter, kalles det homser. Ofte når jeg dusjer, så spyler jeg anus noen minutter. Føler meg bra etterpå og, liksom ren og pigg. Ikke at jeg er så bekymret for det, men er dette tegn på homofili ? Da Gud skapte menneskene, var det hans hensikt at sex bare skulle finne sted i et ekteskap mellom en mann og en kvinne.


Det er en kollega av meg som til stadighet driver å ser på meg med et sleskt smil, i tillegg til at han kliner seg helt oppi meg mange ganger.

En gang tok han til og med på rumpa mi. Grøsser bare jeg møter ham. Tror dere han er homo? Har aldri giddet å spørre han, a. Huseby understreker at selv om det kan virke som om homofili er et uhell fra naturens side, er det ikke nødvendigvis feil, eller noe som kan eller bør korrigeres. Det er et problem når man tar opp dette temaet at budskapet kan misforstås, sier evolusjonsbiologen til Aftenposten.


I ti år døyvet hun tankene om at hun kanskje var annerledes med jobb, studier, tilfeldig sex med mange menn, og alkohol. Alt for å slippe å tenke tanken på at hun kunne være en av dem. I dag er hun lykkelig gift med drømmedama og ville ikke byttet liv for alt i verden. Den kjente imam fra karikaturstriden, Ahmed Akkari, er Klara Klok på Kristelig dagblads portal religion. En kvinne spør om det er håp for hennes homofile lillebror, og Akkari gir et svar som er interessant: homofili er haram, og utbredelsen av homofili er et tegn på et samfunn i forfall.


Fra et evolusjonært og biologisk ståsted er det særlig ett aspekt ved homofili som virker ulogisk. Det finnes nemlig tegn til at homofili er arvelig, men homofile får jo færre barn enn andre. Det er mulig man kan se tidlige tegn når man tenker tilbake etter at personen har blitt voksen. Men å skulle forsøke å forutsi noe, kun ut fra oppførsel som barn, tror jeg blir litt meningsløst. Psykologspesialist Aaserud råder foreldre til å skyve eventuelle fordommer mot homofili til side.


Har single homofile menn mer sex enn de single heterofile? Ja, det er jeg overbevist om. Hvor lett er det ikke å få en gutt på kroken?

Bare et sleik på øret så har man det gående. Det er vanlig å betegne kvinnelige homofile som lesbiske, men det er egentlig ikke forskjell på det å være lesbisk og det å være homofil. Kjærlighet og homofili er bare et par av punktene på denne lange listen. Det er først når det er et problem for tenåringen, at du bør tilnærme deg. USAs syn på homofili markant endret på år.


Denne mannen har utløst diskusjon om en homofil kan bli president. Det levner ingen tvil om at homofili ikke er akseptert i islam. Det er stor uenighet blant de troende om hvordan homofili skal straffes. Våre yngre muslimske landsmenn bør huske at uaktet ens egne personlige oppfatninger om hvorvidt homofili skulle være tillat eller ikke, har man et regelverk man skal forholde seg til. Jeg hadde en t-skjorte en gang, med et slags rødt mønster ved halsen.


En kompis fikk meg til å tro at det var et tegn på at man var homo. Jeg turte aldri å bruke den ute lenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg