fredag 19. august 2016

Min første orgasme

Finn laveste nettpris her. Jeg var også ca fem år gammel da jeg fikk min første orgasme. Aner ikke hvilke sexologer det henvises til lenger ovenfor her, men det er i hvertfall mange,mange år siden jeg leste om at dette er helt normalt. I en viss alder oppdager barn nemlig kroppen sin. Og i barnehager kan onanering hos barn også være et utbredt problem.


Selv fikk jeg min første orgasme da jeg var år og fingret meg selv en gang jeg lå i telt sammen med kjæresten min , som var 20. Han visste ikke hva jeg drev med før det gikk for meg, men da skjønte han det - for sjokket ved den herlige orgasmen vippet meg fullstendig av pinnen. I går fikk jeg min første virkelige fantastiske orgasme uten hjelp fra meg selv! Har kommet før og, men dette her var virkelig fantastisk! Må bare rope det ut.


Første Orgasme på meg var m en liten hvitblond sprett ifra Senja ombord på hurtigruten. Vi jobbet ilag og etter ett par dager ombord fortførte han meg på d groveste. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Min første orgasme fikk jeg da jeg var år og måtte stå lenge med dusjstrålen i underlivet. Var i syden, og det hadde kommet så mye sand i underlivet.


Etter dette var det mye dusjing (massasjedusj som kan reguleres). Ellers har jeg stor glede av en liten vibrator. Hei Jeg fikk i dag min aller første orgasme tror jeg. Jeg pustet tungt men stønnet aldri, er dette normalt?


Jeg våger egentlig ikke å ta noe inn i skjeden min , men jeg gjorde det bare helt plutselig av meg selv når jeg holdt på. Jeg er snart år og hadde min livs opplevelse i natt. Jeg har hatt et par typer i mitt liv. Han er den eneste sex partneren jeg har følt meg trygg på og kan snakke med alt om.


Min første orgasme

Er jo litt flaut at jeg, som er over tjue, aldri har fått en orgasme ved sex. I går hadde jeg fantastisk sex, med masse fantastiske stillinger. I helgen fikk jeg min første orgasme. Fikk min første orgasme før jeg begynte på skolen. Klatring er tingen.


Med egne fingre så var jeg vel rundt år. Husker jeg klatrer i tauene i gymmen på ungdomsskolen. Måtte ta en pause på veien oppover pga orgasmen. De skulle bare ha visst.


I en alder av år fikk jeg i går min første orgasme ! Jeg elsker sex, men har aldri fått orgasme - iallefall ikke pga klitorisstimulering (hum, det hørtes ikke no særlig ut.) Dvs han var ikke inni meg da det skjedde. Fikk jeg i går - alene men dog hurra. Men jeg ble rett og slett helt paff, og stoppet derfor onaneringen. Men kjente at jeg kunne nådd større høyder hadde jeg fortsatt.


Er det slik med våte orgasmer at det spruter før man når det ultimate klimaks? Jeg vil i dette blogindlæg fortælle om endnu en af mine egne første gange. Denne gang handler det om min første gang med en ældre man som jeg endte med at have et længerevarende seksuelt forhold til.


Kvinne, år: For et par år siden fikk jeg min første sprutorgasme, men i dag går det nesten ikke en hyrdestund uten at jeg spruter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg