tirsdag 16. august 2016

Ludo regler

Ludo regler

Ludo (fra latin jeg spiller) er et brettspill for to til fire spillere. Det spilles med fire brikker til hver spiller og en terning. Her på BrainKing har vi en versjon for to spillere som spilles på brettet som vises på neste bilde. Du ser startoppstillingen: Hensikten med spillet er å flytte alle de fire brikkene hjem. Ludo , med eller uden stjerne og globus.


Ludo regler

Regler for Ludo gælder for 2-spillere. Hver enkelt spiller vælger brikker i samme farver, og placerer dem i feltet med tilsvarende farve. Det er ikke til å nekte for - når spillet strammer seg inn mot slutten, så hender det det dukker opp en frisk debatt om hva som egentlig er reglene. Spillet med de herlige fargene - Ludo.


Ludo drikkespillet er skikkelig avhengighetsskapende. Svært mye for pengene! Tydelige regler og flotte komponenter gjør dette til den perfekte familieklassikeren! Hver spiller har fire brikker i samme farge.


Ludo regler

Ved hjelp av kast med en terning skal brikkene flyttes fra egen leir rundt det korsformede brettet til målet i midten. Ludo er et brettspill for 2–personer. Spill gratis brettspil med 123kabal. I denne butikken kan du velge å se priser inkl. Rasmus Skat Andersen d. Når man har trillet og kan flytte ut skal man da bare flytte brikken ut på det fargede feltet for så å trille en gang til for å se hvor mange felt man skal flytter, eller skal man flytte felt frem og telle èn på det fargede feltet?


Kjøp Ludo regler på Kelkoo. Ludo Brettspill er en go gammel klassiker! Et spennende kappløpsspill.


Bli enige om reglene for dere begynner å spille, for her er det duket for diskusjon. Den tyske versjonen av spillet kalt Mensch ärgere Dich nicht. Jeg har laget Ludo -spill som kan brukes til å øve på rimor kategorier. Rolleludoen er hentet fra KFUK-KFUM-speidernes aktivitetsbank. Like aktuelt nå tretti år senere?


Det bør være to jenter og to gutter på laget. Sett dere slik at det blir annenhver jente og gutt. Munkebo regler ludo. Antal spillere: Brættet: Der spilles på et almindeligt 4-personers ludobræt.


Terningen: Der spilles med almindelig terning uden globus og stjerne. Opstilling: Alle ludobrikker stilles i baserne. Slaget: Hver spiller har på skift et slag. Hvis der slås en sekser, opnås der ekstra slag. Tidligere eksisterte en regel vedrørende evig sjakk, der et parti er remis hvis en spiller kan sjakke motstander uten at denne kan unngå dette.


I praktisk spill er dette en unødvendig regel da enten 50-trekksregelen etter hvert vil inntre, eller man får en trekkgjentakelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg