fredag 12. august 2016

Kinesiske dyretegn

Overgangen fra ett år til et annet skjer ikke 1. Her kan du sjekke din fødselsdato og finne ut hva som er ditt kinesiske dyretegn. I følge kinesisk filosofi tilsvarer forskjellige år et bestemt dyr. Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er? Lær mer om dyretegn og.


Kinesiske dyretegn

Hva sier ditt kinesiske dyretegn om deg. Det mest almindeligt kendte kinesiske Astrologi system er det, der er baseret på de dyretegn , hvor man afhængigt af fødselsåret kan være født i Grisens-, Oksens-, Hanens- år osv. Men de kinesiske dyretegn er, i sin nuværende form, ikke meget mere end ca.


I følge det kinesiske horoskop symboliserer Ape humor. Du er uforutsigbar, vittig og sjarmerende med en energi som også gjør andre rundt deg glade. Du har også en seriøs side, og kan ha gode konkurranseinstinkt som gjør at du kan gjøre det godt innen bedriftslivet og i sport. De tolv dyretegn indgår i mange forskellige sammenhænge i kinesisk astrologi, kinesisk visdom og feng shui.


Kinesiske dyretegn

Det helt centrale i al visdom og spiritualitet der stammer fra østen er at alting relatere til hinanden. For en østerlænding er det vigtigt at kende til sit kinesiske dyretegn. En slange er kunnskapsrik og karismatisk, en tenker, men ikke en kriger. Du liker å lære og har på denne måten skaffet deg mye kunnskap.


Visdom er det som i første rekke kjennetenger dette kinesiske tegnet. Gule Kejser udstedte et dekret, at årene, skal tælles i en cyklus på ud fra et system benævnt som de Himmelske stammer og jordiske grene. Den kinesiske kalender er en lunisolarkalender.


I Kina benytter man i dag den gregorianske kalender, men den kinesiske kalender brukes fremdeles til markering av tradisjonelle helligdager, for eksempel kinesisk nyttår, Duanwu-festival og Månefesten. Slangen er rik på visdom og sjarm. Mens årene i den gregorianske kalenderen er delt opp i tolv stjernetegn, er hvert kinesisk år representert ved et dyr.


En slange legger intuisjon og følelser over rasjonell tenkning og tror sterkt på sine egne forekomster. Hundens år begynte i dag, 16. NRK har tidligere lagt ut en oversikt over de ulike stjernetegnene. Sjekk hvilket kinesisk stjernetegn du er født under! Det kinesiske horoskop baserer seg på symboler av dyr, og vi kan på en måte sammenligne dem med våre stjernetegn.


Kinesiske dyretegn

Filosofien bak kinesisk horoskop er taoismen, og historien om kinesisk horoskop og dens opprinnelse er som følger: 5år før Jesus Kristus ble født sendte Buddha en invitasjon t. Kinesiske stjernetegn er basert på en 12-årig syklus, der hvert år i månekalenderen tilsvarer et dyretegn. Finn ditt kinesiske dyretegn. I natt feiret de nyttår i Kina. Da gikk kineserne fra apens til hanens år.


Det kan være et spørgsmål om dit kinesisk dyretegn , hvorledes man udregner noget eller hvilke muligheder som kinesisk astrologi giver for at forøge din velfær fremme dit kærlighedsliv, etc. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører kinesisk astrologi. Det avslører også om mennesker som er født i et visst dyretegn , kan leve i harmoni med andre fra et annet dyretegn.


Kinesisk astrologi Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende kinesisk astrologi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg