fredag 12. august 2016

Gravid men mensen

Kan man være gravid selv om man har mensen ? De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning. Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene. Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens , men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens.


Vel, ikke MENSEN , men en blødning i den tiden man forventer mensen kan man få selv om man blir gravid.

For å bli gravid er det ikke nok me sædceller inni deg, der må være et egg også. Og egg slippes ikke løs inni der sånn vilkårlig i syklusen. Får man en vanlig mens betyr dette at man mest sansynlig ikke er gravid. Noen få jenter opplever en liten blødning selvom de er gravide.


Denne er som regel mye mindre enn en vanlig mens og varer også kortere. Men hovedregelen er at får en jente mensen er hun ikke gravid. Sv: Mensen men likevell gravid ?

Jeg bruker å få mens smerter i ryggen noen dsger før tr å magesmerter samme dag som den tr kommer. Men jeg er faktisk 4-dager å har ikke no symptomer anna enn annerledes murring som kommer å går å det er vonst å ja klær som strammer over magen. Hvis mensen ikke kommer til tiden kan det bety at du har blitt gravid , men det trenger ikke å være grunnen. Noen ganger skjer det uten at det er noen spesiell grunn. Prat med foreldrene dine, helsesykepleier eller lege om mensen blir borte i lengre tid.


Mange gravide bekymrer seg for dette, men småblødninger er også veldig vanlig. De kommer gjerne fra slimhinnene, som på grunn av økt blodvolum i kroppen har lettere for å blø under svangerskapet, forklarer jordmor Kopperud. Men hvis du opplever takvise, sterke smerter og kraftige blødninger skal du kontakte lege, sier hun.


Dattern min var mnd og da var tiden inne for p piller enn å hoppe av i svingen. Veldig lang venteti det rare er at før dette hadde jeg ikke mens på tre mn testa hjemme og hos legen. Til og med hcg men var ikke gravid. Gikk på p plaster men slutta i juni og hadde da tre mens perioder som normalt så vet ikke om det er grunnen heller. Om innbilt svangerskap: Du tenker kanskje på at man tror man er gravid uten å virkelig være det.


Dette er en psykisk forstyrrelse som er svært sjelden, men det er beskrevet, også i Norge. Noen har kortere syklus, mens andre har lengre.

Det kan være lurt å notere når menstruasjonen begynner, uansett om den er regelmessig eller uregelmessig. Hva kan være grunnen til at man ikke får mensen , når man ikke er gravid ? Uregelmessig mens eller at mensen forsvinner er vanlig og skjer hos cirka prosent av alle kvinner. Hei Fant ut jeg er gravid på torsdag og skal bestille time hos fastlege. Men kan ikke huske sist jeg hadde mensen men når jeg sitter her i sofaen lukter jeg som om mensen skal komme?


Mange kan få mens men være gravid ja, men tester du negativt og får vanlig mens med ferskt blod så er det bortimot null sjanse for at man er gravid. Bang-for-the-buck-messig er LR det beste man kan kjøpe i dag, ikke bare fra Tesla men også ellers. Gjøre en liten hestehandel og bytte ut vekten av fremre motor med mer batteri og d. Dersom man går på p-piller mens man er gravid vil man som oftest få mensen som vanlig da det er en kunstig menstruasjon som kommer nettopp fordi man tar p-piller. YEYE:) Hos de aller fleste kommer mensen med til dagers mellomrom, men av og til kan mensen utebli.


Jeg prøver å bli gravid , men har ikke hatt mensen siden i juni i år. Har hatt uregelmessig mens de siste årene. Bruker daglig marevan. Hvordan finner jeg ut når jeg er mest fruktbar når jeg ikke har mensen å følge. Jeg er år og er klar over at det blir vanskeligere å bli gravid jo eldre jeg blir.


Men bortsett fra å overvåke hvilken retning det ser ut til å gå i, er det lite å gjøre. Kommer det til å gå bra? Svaret er ikke alltid så enkelt å gi, og avhenger naturlig nok også av når i svangerskapet blødninger skjer, og hvor mye blod det er snakk om. Det er jo dette alle gravide ønsker svar på.


Om du er gravid eller ikke, kan du finne ut ved å bruke en svangerskapstest av urin. Den får du kjøpt på apoteket. Hvis du er gravid og ønsker abort, må du gå til lege så fort som mulig.


Ellers må du bestille time til svangerskapskontroll på helsestasjonen eller hos legen, men det haster ikke før du er cirka tre måneder på vei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg