tirsdag 30. august 2016

Fronter hibu

Alternativ pålogging. For eksternt ansatte eller dersom Feide-serverene er nede. Profesjonshøyskolen. Vi sikrer proffe yrkesutøvere for framtiden! Technology at HiBu offers several educational programs in computer.


Pne Br HiBu bytte ut Blackboard - Oppsummering. Sett deg inn i studieplan, emne og pensum for ditt studium, og i arbeidet med kvalitet i utdanningane. Det har vært obligatorisk oppmøte til alle kurssamlinger og den nettbaserte delen av studiet tilsvarer om lag en dag per uke i tillegg til litteraturstudier.


Fronter , som et personlig utviklingsdokument. AM - retweets likes. Daniel Aass Bredesen on Twitter: hibu ser p fronter at man m. Som student har du anledning til å opprette grupper inne i Canvas-emner hvor du er deltaker, såkalte studentgrupper.


Når du lager en studentgruppe, kan du ved opprettelse velge om alle som er i emnet skal kunne melde seg inn i gruppen, eller om det kun skal være via invitasjon. Høgskolen i Innlandet, utdanning og forskning. Ved hjelp av denne veilederen kan du lese hvordan vår nettløsning bruker informasjonskapsler, og hva du samtykker til ved å la oss ta i bruk noen flere. Velkommen til Universitetet i Sørøst-Norge (USN)! Vi tilbyr en rekke bachelor, master og videreutdanninger, i tillegg til åtte doktorgradsprogram.


Hvordan endre språkinnstillingen for Canvas ? Standardspråket i Canvas er engelsk, men du kan endre det til både Norsk bokmål og nynorsk. Du loggar deg på Studentweb via Feide, med brukarnamnet og passordet ditt. Dersom du ikkje har dette, loggar du inn med fødselsnummer og PIN-kode. WISEflow - more than paperless. A digital exam and assessment.


På denne siden finner du snarveier til innlogging i web-applikasjoner knyttet til Felles Studentsystem (FS). De aktuelle web-applikasjonene er:. Eventuelt sammendrag 4. Innholdsfortegnelse med sideangivelser på høyre side av arket skal omfatte: A) Overskrifter til og med 3. Disse nummereres og navngis 5. ID-porten is an identification portal at the Norwegian Agency for Public Management and eGovernment (Difi) which provides secure logon with an electronic ID (e-ID) from MinI BankI Buypass and Commfides. Du kan delta i diskusjonsgrupper, lese forelesningsnotater og motta nyttige tips fra.


Drammen kommune har en egen side med kommunale kart. You have been idle too long. Buskerud utgjør fortsatt en valgkrets. Informasjon for alle ansatte ved HiBu.


Kari Annes norskstudenter på HiBu. På denne siden tester vi ut hvordan FB kan fungere som en informasjons- og idekanal for norskstudenter ved Fakultet for lærerutdanning på HiBu. Avslutning av konto.


Brukarkontoen din blir sperra når du har fullført, eller av andre grunnar avsluttar studiet. Du er sjølv ansvarleg for å kopiere ut data du ønskjer å ta vare på før studiet er avslutta og kontoen blir sperra. Institusjon: Vitenarkiv: OAI-PMH URL: Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo: ADORA: aho.


Bane NOR SF: Jernbanebiblioteket: banenor. Akademika kundeservice kan kontaktes via e-post, chat eller telefon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg