onsdag 15. juni 2016

Farge marsipan

Jeg brukte her ekstra hvit marsipan fra Pals som du blant annet kan kjøpe på Kakeboksen. Jeg bruker pastafarger når jeg farger marsipan eller andre masser. Man trenger ikke bruke så mye heller så en boks holder lenge! Det er veldig lett å farge marsipan , men det er et par triks det kan være smart å ha i bakhodet, sier Christophe Piard ved Konditori Creation. Prosessen starter med at du skjærer ut et stykke marsipan i ønsket størrelse.


Farge marsipan

Denne former du først som en klump, hvor du så trykker ut et hull i midten slik at det ligner en slags skål. Når jeg farger marsipan bruker jeg gjerne matfarger fra kakeutstyrsbutikker (eller feks Jernia om man bor litt mer på landet, de fører en del kakeutstyr) – dvs gelefarger. Selv synes jeg alle de ulike merkene jeg har testet ut fungerer kjempefint, spiller ingen trille hvilket merke det er for min del i alle fall.


Det er viktig å huske på at resultatet vil avhenge av grunnfargen på massen du vil farge. Slik farger du marsipan. Det å farge marsipan er ingen umulig kunst.


Farge marsipan

Men et par smarte tips er lurt å ta med seg på veien. Her kjøper du det du trenger! Fortsett til du får ett jevnt resultat. Tilsett mer farge om ønskelig. Tips: Dype farger : For å få dype farger som rød og svart, kreves mer farge enn normalt.


Falmende farger : Lys kan gjøre at fargen falmer. Bruk 4g marsipan - ca. Rull marsipanen ut til en tynn pølse, og skjær i små. Eg har brukt å gå til ein bakar og bestille ferdig farga marsipan. Når man skal farge marsipan er det lurt å starte med noen dråper farge av gangen og litt ekstra melis.


Blir fargen for svak, er det bare å kna inn noen dråper til. Det finnes spesialformer for marsipanfigurer. Små pepperkakeformer er også fine å bruke. Jeg får ofte spørsmål om farging av marsipan – så i dag tenkte jeg å skrive noen ord om dette. Dermed gjør ikke fargen at konsistensen på marsipanen endres.


Supre og populære farger fra Wilton. Helt hvit marsipan kan være lekkert å bruke på mange slags kaker. Premium Loading. Skip trial month free. Farge marsipan hvit Linda Breen.


Find out why Close. Unsubscribe from Linda Breen? Så ring dem du å hør om de har det i Bergen også #128578; Om du vil ha helt hvit marsipan så heter den ekstra hvit marsipan på Pals. Hvordan farge marsipan og fondant.


Marsipan kan jo farges i alle mulige farger hjemme, så da spørs det bare om bakeriet har de fargene man ønsker. Men å få marsipanrosene dyprøde er ikke noe problem for en som har bakt litt og det skal jo en baker være. Ring dem du vurderer å bruke og spør, da får du det beste svaret. Blandingen blir blandet i en leire-aktig konsistens, som deretter kan støpes til forskjellige former og tall for å dekorere kaker og desserter.


Farge marsipan

Du kan farge marsipanene i forskjellige farger etter eget ønske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg