tirsdag 21. juni 2016

Dikt om mødre

Du tar det alltid rolig og pent, selv om jeg ringer både tidlig og sent, uansett hva jeg måtte lure på, har du alltid et vettugt svar jeg kan få. For mødre har noe i seg som ingen andre har. De øser av sin omsorg og deler alt de vet. De viser deg at livet er håp og kjærlighet.


Den beste mor i verden det er nettopp DEG.

Jeg hadde et klart bilde av hvordan englene så ut, for englene hadde mamma sitt ansikt. Og den der troa levde jeg lenge, lenge i, og jeg er ganske sikker på at ho sto modell for englene. Mødre og deres barn stiller i en helt egen kategori. Det finnes ingen bånd i hele verden som er like sterke.


Tolv kjente og mindre kjente sitater om mor og barn. Trenger du et godt sitat? Hopp til navigering Hopp til søk. Sider i kategorien Mødre.

Jeg vet ikke hvem som har skrevet dette diktet. Og selv om jeg tok til orde mot å kalle biologisk mor for mamma, synes jeg likevel dette er et klokt dikt som setter ord på viktige aspekter ved et barns følelsesliv rundt det å ha to opphav. Dette er virkelig et vakkert dikt , jeg håper flere kunne funnet frem til. Dette arbeidet ble avbrutt, så det er ennå ikke ordentlig. Et langt og vakkert dikt skal serveres på diktbloggen i dag.


Selv om du har det travelt og arbeider så hardt tar du deg alltid tid til lek. Jeg elsker deg, mamma, fordi jeg er den største delen av din travle dag! Du er et nydelig lite smykke.


Med dåpsdagen hjertelig til lykke. Sv: Har noen et fint dikt til mamma? De trøster deg gjerne, og blir når andre går. Har noen et fint dikt til mamma? Dikt til mamma - flotte dikt til mor 21.


Min mor fyller r, og jeg vil ha et dikt til henne ved siden av talen. Jeg skal dra i gang mamma-aften for ei klasse på skolen, og da har jeg lyst til å krydre invitasjonen litt. Gjerne av det humoristiske slaget, dette skal jo være en festlig aften.

Noen som sitter på slike dikt ? Da mødre ble til, var tanken ganske klar. Nå prøver jeg å lete frem til tredjemann, fo. Mødre kan tørke tårene dine over telefonen. Kategori: Pam Brown.


Som brud er kvinnen skjønnere enn som ung pike, som mor skjønnere enn som brud. Dikt om mødre som har barn med spesielle behov. En mor står overfor angst og traumer når hun oppdager at hennes barn er funksjonshemmet eller har spesielle behov. Hyggelig poesi for å feire Morsdag. Her har du en vakker skrevet av Luciana Carelli dedikert til alle mødre på denne spesielle dagen poesi.


På mors dag viser barna sin takknemlighet for all denne uselvisk omsorgen for mødre og hvilken bedre måte å gjøre det med en poesi dedikert spesielt til dem. Hvis du vil ha en spesiell gave til å gratulere moms for dagen, er det et barns dikt fullt av kjærlighet og hengivenhet som du kan recitere eller skrive på et kort. Ganske poesi for å feire mors dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg