tirsdag 7. juni 2016

Mest brukte navn

Mest brukte navn

Sjekk ut Bruktdeler Til Bil. Koop nú Mest in onze Webshop of de Bouwmarkt! Of je nu dagelijks klust of één keer per jaar. GAMMA is er voor iedere klusser! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Metz.


Voor 23:bestel is morgen thuis! Betaal zoals je wilt. Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Så hvilke navn er det egentlig flest som har i Norge?


Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. De mest brukte for- og etternavn. I Sør-Korea (og i Nord-Korea) skrives normalt etternavnet først, etterfulgt av et tostavelses fornavn, der siste stavelse starter med liten bokstav.


Men den mest brukte navnekombinasjonen i fjor var Emma Sofie. Marie er fortsatt det desidert mest brukte annet fornavn totalt for alle norske kvinner. Den mest brukte guttenavnkombinasjon var i fjor Liam Alexander. Det vil si – navnene brukt av tre eller færre offentliggjøres ikke. Så dette er navn som bare fire til ti barn fikk i fjor.


Sjansene for at samtlige på listen havner i barselgruppe, barnehage eller klasse med andre med samme navn er altså liten. Emma er ifølge SSB årtusenets mest brukte jentenavn og har vært årets navn hele ni ganger. Lucas er på topp for femte gang, og er det mest brukte guttenavnet de siste ti årene. I et femårsperspektiv økte Liam mest.


De fleste navn blir trendy igjen bare de er gamle nok, heter det. Dermed blir det oldeforeldregenerasjonen vi leter etter navneinspirasjon hos. Gamle navn som Astri Ingri Olav og Sverre har allerede vært mye brukt på nytt. Hvilke navn tror du vil være de mest brukte om for eksempel år?


For første gang er Mohammed det mest brukte navnet på gutter og menn i Oslo. Det er et fint internasjonalt navn , sier Mohamed Abdulahi Aadan, som er ute og leker med datteren sin. Har du vanskeligheter med å bestemme deg for hvilken navn du skal velge?


Mest brukte navn

Test å få frem et tilfeldig navn med vår navngenerator. De som leste om de mest populære guttenavnene leste også mer om populære navn i Norge. Stort utvalg i brukte bildeler. Se vår webside- enkel bestilling.


At de gamle norske navnene Olav og Johan er på fremmarsj, er ganske interessant. Varsler det en renessanse også for andre norske navn , som Sigur Sverre og Nils? Guttenavn som kommer. Det er også en del guttenavn som ikke er blant de mest brukte , men som like fullt øker mye. Man skulle kanskje tro at det var Noora og William som tronet på topp over verdens mest populære navn.


Mest brukte navn

Skam tar vel snart over verden, eller hva? Men det er faktisk ikke navnene til de fiktive karakterene som ligger øverst på lista. Det ligger nå på tredjeplass over de mest populære jentenavnene.


Sara brukte femti år fra topp til bunn. Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære hundenavnene akkurat nå! I fjor var William og Nora brått helt på toppen, som resultat av den populære.


Mest brukte navn

Selv om foreldre nå finner navn som skiller seg ut, er det gjerne de mer tradisjonelle norske navnene som troner øverst på listen over de mest brukte gjennom tidene. Her er et morsomt kart som viser de mest brukte etternavn i hele Europa. Etternavn: Mest brukte navn i Europa.


Som du ser er Hansen på topp i Norge, mens Andersson troner øverst i Sverige, og Jensen i Danmark. Skiller seg noe fra SSBs toppliste Hvert år kommer Statistisk sentralbyrå (SSB) med oppdaterte lister over hvilke navn som er mest brukt i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg