onsdag 15. juni 2016

Gravid uke 29 sliten

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Fra uker og dager til uker og dager av svangerskapet.


Hei kjære gravide nettvenner Jeg begynner i uke i morgen.

Jeg jobber 1 turnus med voksne psykisk utviklingehemmede. Jeg syns d har vært veldig tungt å jobbe, både i forhold til kvalme, tretthet, liten tålmodighet og er sårbar for lukter. Men samtidig så har jeg en arbeidstolthet som bryter. Det er klart jeg våkner flere ganger om natten, går sakte, har vann i kroppen, men det går stort sett greit.


Da var vi i uke ! En uke unna uke 3 noe jeg ser på som et stort vendepunkt i graviditeten egentlig. I natt har jeg vært våken ca 8-ganger pga uroligheter i kroppen, er i uke 3 og hender som sovner.

I tillegg har jeg en arbeidsgiver som er veldig fleksibel på arbeidstid for å beholde meg i jobb så lenge som mulig.

SÅ plutselig, rett etter spontanabort nr ble jeg gravid igjen, og uten noenn hjelpemidler er jeg nå i uke med ei lita jente. Fikk aldri svar på hva som skjedde underveis, men ønsker å dele med deg at det er håp selv når det føles som mørkest! Jeg var sliten mot slutten, men ble ikke sykemeldt.


Følte meg skikkelig blæh, tung, trøtt, sov dårlig, men syns ikke helgene var noe mindre tunge enn arbeidsdagene så tenkte at jeg bare kunne jobbe. Gikk ut i permisjon inuke og lå på sofaen i to uker før babyen kom. Er det normalt å være så trøtt, sliten og lat? Uvel og sliten uke Hei.


Kan jo godt være som dere sier at blodprosenten og jern har gått ned nå eller mangel på b12. Så tror jeg skal ta det opp med legen og få sjekket det! Er sykemeldt av min 1 stilling, men det er pga bækkenet.


Merker at jeg er uvanlig sliten de dagene jeg ikke er på jobb også. Om barnet: Babyen liker musikk. I begynnelsen av denne uken er fosteret uker gammelt.


Barnets hode har nå omtrent riktig størrelse i forhold til kroppen. Nå er det ikke lenge igjen.

Begynner du å bli utålmodig med tanke på alt som skal gjøres før den lille kommer? Innkjøpene begynner å haste og plutselig må det ryddes i skap, skuffer, kjeller og loft. Ha respekt for at hun er sliten og trenger ro.


Se video om hvordan det er å være gravid i uke her. Uke : Trener lungene. Kroppen din gjør seg klar til amming. Du har kanskje merket at brystene dine er blitt litt større, og at det noen ganger lekker litt fra dem? Noen opplever at lakenet blir vått om natta, eller at det plutselig begynner å lekke mens de hører babygråt.


Bruk en god BH, eventuelt med ammeinnlegg. Sliten spør eksperten: Hei. Føler at jeg står opp med tomme batterier hver dag, hver dag er en kamp å komme seg gjennom. Sjekket alt hos legen på første timen i uke med blodprosent og jern og alt de alltid går gjennom da.


Alt var som det skulle, men har hatt veldig lavt blodtrykk hele tiden. Magen blir stadig større og det er vanlig at du føler deg andpusten. Rask og trygg leveranse. Men de er naturligvis snille og vil at jeg skal ha det best mulig. Jeg vet mange er slitne både som småbarnsforeldre, og gravide , og trenger bare en faglig vurdering på hva som er mest fornuftig, alt i alt.


Jeg holder nok ut i mange uker til, og trives godt på jobben. Men jeg er som sagt svært sliten. Jeg er i uke og foreløpig er jeg mest trøtt. Utover jobben så har jeg lite ork til andre ting.


Håper du får litt mer energi etterhvert! Ikke noe gøy å være så utmattet. Halvannen uke senere var jeg på ultraly og det viste seg at utviklingen hadde stoppet opp etter uker og dager.


Ellers var alt som før - jeg var oppblåst, trøtt, brystene var ømme osv. Når du er gravid i uke veier barnet over kilo! De fleste barn som føses etter uke klarer pustingen bra og trener ikke ligge i kuvøse.


Alt om hva som skjer når du er gravid i uke 34. Barnets utvikling går fort og du kjenner sikkert at det bobler og pirrer i magen. Jeg fikk problemer i uke og snakket med jobb om det, fikk tilrettelegging og lov til å ta det med ro. Ble ikke bedre så dro til legen og fikk gradert sykemelding, noe son gjorde at jeg kunne komme litt senere og dra litt tidligere om jeg ville.


Gravid uke – Fostrets utvikling. Og sliten av alle de samme grunnene som nr du ikke er gravid. Menstruasjonslignende smerter eller uspesifikke magesmerter rett over lysken er vanlig i svangerskapet.


Noen får smerter midt i eller øverst oppe i magen. Slike smerter er ufarlige og blant de vanligste plagene i svangerskapet. Smertefulle regelmessige kynnere. De varer i ca15sek til ca2min, med pauser alt fra 3min til 7min.


Hadde smertefulle kynnere med han også, men ikke så regelmessige som nå. Har ett barn som nå er 4år. Nå har jeg kynnere sammenhengende i 1-3t. Så kan det være helt borte i 3-4t.


Hadde en del kynnere i forrige svangerskap og. De har bare økt i styrke for hver dag, fra ubehagelig til VONDT,og blir så sykt sliten av det. Har jobbet fullt til nå, men nå tror jeg det holder for min del. Får kynnere for hver minste lille ting,våkner til og med om natten av kynnere.


Hvor mange gravidkilo? De siste ukene har jeg følt meg veldig pigg og i løpet av de siste ukene har jeg passert ca mil med gåturer. Jeg trener jo en del i terreng, men Tjøme kan jo ikke akkurat skryte på seg å ha mye bakker og fjell.


Og at man blir god på det man trener på er det liten tvil om – jeg har ikke en gang gått i fjellet siden jeg ble gravid med Herman! Du kan teste dette en dag etter at perioden ikke har materialisert, men så tidlig, testen noen ganger ikke utslett tross for å være gravid. Løpet gikk i det store og det hele ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg