fredag 3. juni 2016

Spill barn 5 år

Sammenlign priser på Playstation 4. Her finner du de morsomste spillene for hele familien! For guttene har vi kjempekule racerspill, actionspill og idrettsspill. Dessuten har vi puslespill, slik som Bubble Shooter, Mahjong og Sudoko.


Spill 0- År på Mangespill.

Velg mellom over 1forskjellige spill hos Cartoon Network. På tide å fornye appene, slik at barna kan finne seg noen nye favoritter? I denne artikkelen har vi samlet apper, og listen viser et tilfeldig utvalg av populære apper hos barn. Informasjonen om appene er oppdatert. Kjent lek og lær- spill helt fra cd-rom-tida.


Fins i en rekke ulike versjoner fra førskole til småskolealder oog er blant de mest solgte norske spillene for barn. Morsomme øvelser, musikk og sang skal lære barna å sortere, telle, stave, løse problemer og leke med farger og former. Og i mange spill skal man kunne skjelne mellom forskjellige tall.

Etterhvert er lesing en del av det å spille feks quiz spill eller kortetene i Monopol. Bare kom i gang med å velge gode spill i vårt store utvalg. Ta evt barnet med på råd eller la deg inspirere av hva de har i barnehagen. Med integrerte kontroller og et lett design, er denne lille skjønnheten både enkel for barn å bruke og den kan tas med overalt. Konsollen er kompatibel med alle Switch- spill som støtter håndholdt modus.


Ettersom Switch Lite støtter mange av spillene til Nintendo Switch, kan barna være sosiale og spille i flerspill-modus med venner og. Men det er all grunn til å bli forvirret. Vi lot vi en gruppe barn i alderen 7-år teste noen av årets mest populære spill. Kanskje det kan hjelpe?


Du kan også printe ut quizene – se under. Barna gleder seg over å kunne gi sine venner noe som er typisk for sitt land. Den første som har gitt bort alle sine gaver har vunnet. Terningens farge viser hvem som kan gi en gve.


Består av spillebrett, dukker, kort (gaver) og en fargeterning. Før noen mister besinnelsen fullstendig over å se at spill som Rayman Legends ikke er nevnt i de eldre klassene, vil vi presisere at de aller fleste titlene her er like morsomme selv om du har nådd myndig alder. Aldersgrensene fungerer slik at folk under år ikke anbefales å spille et spill med nettopp aldersgrense (PEGI) år.

Ingen i testpanelet hadde spilt dette spillet før, men de kom raskt inn i det. Her er det action fra man åpner esken. Det er et hylartig spill. Passer for 2-personer fra -1år.


Målet er å samle flest egg. Her har vi samlet vårt store utvalg av spill til barna. Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris.


Billige leker på nett. Professor ved institutt for barnehagelærerutdanning ved Høgskolen i Oslo og Akershus, Margareth Sandvik, forteller at apper kan være pedagogisk gode læringsarenaer for språk hos barn. Vi har sort utvalg i både spill og puslespill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg