fredag 24. juni 2016

Astrologi personlighet

Astrologi personlighet

Ut fra dette lager de et bilde av menneskers personlighet , talenter, ressurser og muligheter. Astrologien varierer i form. For noen er den en strengt deterministisk filosofi, mens den for andre er en form for psykologi som ser symbolske overensstemmelser mellom universet og mennesket. Ikkevestlig astrologi : I den vestlige verden bruker vi en type astrologi , men det finnes mange andre typer, for eksempel kinesisk astrologi , indisk astrologi eller astrologi fra urinnvånerne i Amerika. Noen steder blander man også ulike typer astrologi , som i Tibet, der man bruker en blanding av kinesisk og indisk astrologi.


Astrologi personlighet

Skorpionen har en forlokkende, mystisk aura som gjør den til en svært karismatisk personlighet som andre er sterkt tiltrukket av. Den har også en vidunderlig jordnær, men kanskje litt makaber eller bisarr humor som mange setter stor pris på og som hjelper den gjennom vanskelige perioder. Hovedideen bak det er at planetposisjoner påvirker den enkeltes liv og personlighet forskjellig, avhengig av posisjonen til hver planet på hans eller hennes fødsel.


Værer er hyggelige, snille og har en sterk personlighet. De reagerer på urettferdigheten i verden, selv om de først og fremst bryr seg om seg selv. I astrologien deles året inn i tolv stjernetegn. Teorien er at alle som er født i samme stjernetegn deler enkelte egenskaper.


Astrologi personlighet

Selvsagt har alle sin egen personlighet , men barn som fødes under samme stjernetegn har også mye til felles. De har en sterk personlighet , og trenger en partner som ikke er redde for å sette grenser. På høsten modnes markens grøde og innhøstingen begynner.


Jomfruen representerer besjelingen av vår personlighet. De sjelskvaliteter vi er bærer av inkluderer blant annet ydmykhet, hjelpsomhet, ansvarlighet, visdom, glede og lykke. I dette tegn ligger evnen til å perfeksjonere vår personlighet og nære vår sjelsbevissthet. Klikk deg videre i dette galleriet fra MSN.


Kilde: zodiac-signs- astrology. Les flere saker om stjernetegn hos MSN Livsstil! Stjernetegn, Personlig horoskop, Års horoskop, Partner horoskop. Når krepsen løser sin usikkerhet og sjenerthet vil en sterk personlighet komme fram, og det er lite dem ikke kan få løst.


De står for det de tror på og har sterk intuisjon, sensitivitet og evner til observering. De er topp forretningsfolk og investorer og har egenskap til å lese framtiden. De siste seks tegn representerer på en måte vårt høyere selv og de første seks vårt lavere selv, eller personlighet.


Astrologi personlighet

Planetene representerer våre delpersonligheter og fellesmenneskelige arketyper. I grunnkurset skal vi primært se på de tolv stjernetegn. De er langt viktigere enn de fleste er klar over og er fundamentet i astrologien.


Personlighet : Vannmannen har en meget sammensatt personlighet. En vannmann vil gjerne analysere det meste rundt seg på et mentalt plan, og henger seg sjelden opp i følelser. Zodiaken og det første i vannelementet. De betegnes som svært sensitive og følsomme, og leser personligheter som en åpen bok.


Er ofte menneskekjennere og omsorgsfulle, samtidig som de er initiativtagere og igangsettere. Intuitive egenskapenen er sterkt fremtrende og på sitt beste har de teft for lønnsomme. Stjärntecknet Skorpionen: den dunkla i horoskopet.


De første forsøk på dette tok utgangspunkt i de fire elementene jor luft, ild og vann som fremdeles finnes i astrologien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg