tirsdag 28. juni 2016

Norsk ord på w

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! W trenger ikke være et problem! Bokstaven kan også være en kilde til mange nye poeng!


Norsk ord på w

Har du tips om andre ord med W ? Legg igjen ditt tips nederst på siden! Her ser du en liste med ord på W. Skriv inn ditt rim i feltet over og du vil få en liste med norske ord som rimer på dette. Ord som begynner på. Det gjelder blant annet de bøyningene du nevner. Hei, Jeg spiller mye wordfeud for tiden og sliter fælt med å finne norske ord som inneholder bokstaven w. Det eneste jeg kommer på er wc eller en masse egen navn?


Det stemmer selvsagt at det er et oppslagsord der du nevner, men det står jo også at ordet er engelsk, og at det norske ordet er tomme. Det blir jo litt rart for meg å godkjenne som bokmålsord på dette grunnlaget. Det er for eksempel da OK å bruke indigestion på bokmål i WF, selv om det norske ordet er angitt som fordøyelsesforstyrrelser. I gammalnorsk vart bokstaven v faktisk uttalt som w blir uttalt på engelsk, medan vår moderne v-lyd vart skriven f. I ord der bokstaven w finst i moderne norsk , blir han uttalt som vanleg v. Følg med på disse sidene, snart kommer også en tilnærmet komplett liste med ord på C. W er som regel en ulempe, men du har langt flere muligheter med C-en. Likevel er det hele poeng for C, og kun poeng for W – det burde vært omvendt.


Norsk ord på w

Men det er en annen diskusjon. Denne siden på engelsk fransk tysk norsk dansk svensk nederlandsk spansk. Wordfeud-hjelp: Finn gode ord i Scrabble og Wordfeud. Nynorskordboka og Bokmålsordboka er òg tilgjengelege i appen Ordbøkene.


Med appen har du ordbøkene i lomma kvar du enn er, og du kan søkje i dei når du ikkje har tilgjenge til nettet. Ved å legge til nye ord , uttrykk, regionale ord eller fagord på norsk og engelsk kan du gjøre ordboken mer nyttig for alle. Sjekk om du finner de beste ordene - og lær å finne dem oftere. En norsk -engelsk oversettelse kan variere avhengig av hvilken kontekst ordet brukes i. På grunn av dette inkluderer vi ofte flere engelske oversettelser av et norsk ord i ordboken, samt eksempler for bruk av ordet. Et synonym er et ord som har samme eller liknende betydning som et annet ord.


Norsk ord på w

Det motsatte av et synonym er et antonym ( ord med motsatt betydning). Bruk av synonymer er med på å berike teksten og øker tekstens kvalitet. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk.


Du finner også andre morsomme spill på våre sider. Dette spillet kan minne litt om gamle gode Tetris hvor man velger hvor klossene skal plassere seg. Målet med dette spillet der i mot er å lage så mange ord som mulig og sanke flest mulig poeng. For å få registrert tidsbruk, må deltakerne logge seg på hver gang de bruker fagnettstedet. Til kursdeltakere: Hvis opplæringsstedet deres har registrert dere, kan dere logge på for å registrere tiden dere bruker på fagnettstedet.


Norsk ord på w

Tidsbruk registreres kun når dere er pålogget. Språkrådet har pleid å avvise at det i praksis er mulig å telle antall ord i norsk og i engelsk og sammenlikne språkene på denne måten. Trykk i norsk faller på den siste tunge stavelsen i stammen av ordet. I den opprinnelig norske delen av ordforrådet innebærer dette at trykket faller på første stavelse: kas.


I sammensetninger faller hovedtrykket på første ledd av sammensetningen, senere ledd får bitrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg