mandag 6. juni 2016

Gravid i norge

Gravid i norge

Finn gravid i norge nå på Kensaq. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Her finner du informasjon om graviditeten uke for uke, svangerskapskontrollene, vanlige plager og hva du bør passe på som gravid.


Gravid i norge

Graviditet, fødsel og barseltid i Norge. I Norge er det vanligere å være i jobb når man er gravid , enn i mange andre land. Omtrent prosent av gravide er yrkesaktive. Dette skyldes i hovedsak et tydelig og ivaretakende lovverk og svært gode sosiale ordninger når det gjelder sykdom, svangerskap og fødsel.


Hvis du bor i Norge og er medlem av folketrygden skal du henvende deg til fastlegen din eller til jordmor på helsestasjon dersom du blir gravid. Helsetilbudet fra det offentlige til gravide er gratis. Tilbudet om oppfølgning i svangerskapet er frivillig.


Dette henger både sammen med nivåene av miljøgift, men også det faktum at kostholdet er forskjellig. Her til lands skal gravide ligge unna hvalkjøtt og måkeegg – i Sverige rådes de gravide til å holde seg helt borte fra fisk fra innsjøene Vänern og Vättern. Under ser du hva de gravide i Norge må skygge unna. Trening når du er gravid og etter fødselen. Friske gravide bør være fysisk aktive og holde seg i form.


Du kan trene helt fram til fødselen, så lenge det ikke gir deg smerter eller ubehag. Etter fødselen kan du starte opp med trening så snart du føler for det Innhold. Hvis du er gravid og stadig vekk får urinveisinfeksjoner, kan fastlegen din henvise deg til en spesialist. Hyppige urinveisinfeksjon ka n også være et tegn på gruppe B streptokokkinfeksjon.


Gravid i norge

Har du blitt gravid mens du brukte p-piller? Veie nytte m ot risiko. Noen gravide har en alvorlig sykdom der det er nødvendig å bruke medisiner også i svangerskapet.


Ved påvisning av et RhD-positivt foster hos en RhD-negativ gravid , gis det tilbud om forebyggende behandling i svangerskapet og etter fødselen. Disse åtte reglene må du bare lære deg når du er gravid i Norge , skriver franske Lorelou Desjardins. Svangerskapsdiabetes er relativt sjelden blant hvite kvinner i Norge , men betydelig hyppigere hos kvinner fra asiatiske lan Nord-Afrika og Latin-Amerika. Dersom den gravide har hatt toksoplasmose, er fosteret beskyttet mot sykdommen. Har den gravide ikke hatt infeksjonen, er det viktig at hun unngår smittekilder etter råd fra legen.


Mange land har en høyere forekomst av skadelige bakterier og parasitter enn vi har i Norge. De hygienereglene du praktiserer i Norge , må praktiseres enda strengere i utlandet. Unngå spesielt rått kjøtt og rå fisk. Det finnes ingen vaksine.


Vask eller skrell rå grønnsaker, frukt. Undersøkingar av kvinner med nattarbeid viste at dei gjennomsnittleg fekk mindre søvn per døgn enn kvinner med arbeid på dagtid. Nattarbeid er ei belastning både for menn og kvinner, men gravide er særleg utsette for å få problem med slikt arbeid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg