onsdag 22. juni 2016

Sykehus suppe

Sykehus suppe

Det er i alle fall en diett hvor du skal gå ned 5- kg på en uke. Det sies at jo mer du spiser av suppen , jo mer går du ned i vekt. Suppedietten gir deg en meget effektiv vektnedgang og fungerer optimalt for deg som ønsker å gi slipp på noen kilo i løpet av kort tid.


Legens fettforbrennende suppe. Dette er en suppe signert den engelske legen Caroline Shreeve. Basisen i kuren er en såkalt fettforbrennende suppe , som kan spises flere ganger hver dag. For øvrig kan du følge opplegget fra den første suppen (se lenger opp på siden). DAG 3: spis så mye frukt, grønnsaker og suppe du vil, man bare det i dag.


DAG 4: bananer og skummet melk: dvs. Her gir vi deg oppskriftene på smakfulle og sunne supper som hjelper deg å gå ned opp til tre kilo på en uke. Suppekuren er ikke noe du skal leve på i lengden, men den fungerer bra for deg som trenger litt starthjelp. Dag 4: Suppe og minst bananer.


Sykehus suppe

Smoothie av bananer og melk, gjør det letter å få i seg volum. Så mye skummetmelk du orker. Du vil se at det er vanskelig å spise mye kjøtt hvis du kombinerer det med suppe. Den består av en suppe man spiser mye av gjennom en uke og i tillegg en diett som må følges.


Suppen kan spises når du er sulten under de dagene. Spis så mye du vil. Husk-jo mer du spiser av suppen -jo mer fett forbrenner du: Man kan spise grillet,kokt eller bakt kylling i stedet for biff. Absolutt ikke skinn på kyllingen.


Sykehus suppe

Grillet fisk kan brukes i stedet for biff, men bare på en av biff-dagane. En myk avokadesuppe toppet med mais og Red Hot Chili Flakes. Intervju med sjefen i norsk supperåd. For andre er ankomsten av kalde dager det som inviterer dem til å nyte en trøstende og mettende skål.


Ved å legge til visse ingredienser kan vi lage en skål suppe til det ideelle valget for å gå ned i vekt. Med Harald Heide Steen jr. I denne artikkelen vil vi vise degnoen oppskrifter på fettforbrennende supper som er både rike og effektive! Det er fordi suppe inneholder få kalorier per dl, så man må spise veldig mye suppe for å få i seg noe kalorier å snakke om. Se barnas favorittprogrammer fra NRK Super.


Her finner du hele NRK Supers utvalg av serier, filmer og underholdning. I dag ser hun det absurde i det. I perioder måtte de få Sissel innlagt på Sandviken psykiatriske sykehus for å få en pause. Jeg spiste suppe i år.


Dietten skal derfor starte tre uker før planlagt operasjon og fortsette fram til innleggelsesdagen. Inzone Vitality brukes på flere sykehus og sykehjem i Norge og Sverige. Tilsett gjerne fortykningsmiddelet, Attylet Plus, til dysfagipasienter som trenger en tykkere suppe.


Ved ufrivillig vektnedgang, som ved sykdom, går ofte den fysiske aktiviteten ned. Skal prøve den flere ganger og suppen kan man spise som vanlig mat utenom dietten å. Hvis du vil ha en tykkere suppe , kan du bruke en stavmikser, og hvis du vil fortynne den litt, legg til litt kokende vann. Til slutt, krydre den med salt, pepper og kanel.


Som du nettopp så, finnes det flere fettforbrennende suppeoppskrifter som er enkle å lage og ikke tar mye tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg