fredag 3. juni 2016

Stoffskiftedietten

Jeg leser iform ofte, og liker mye av det dere skriver om. Men da dere la ut artikkelen om stoffskiftedietten ble jeg litt sint og litt trist. Med fare for å høres ut som en gammel tante lot jeg vær å sende mail da den lå som hovedoppslag, men som tidligere bulimiker har jeg bestemt meg for å sende mail allikevel.


DAGERS STOFFSKIFTEDIETT FRA DET DANSKE RIKSHOSPITAL. UTEN at du øker i vekt de nærmeste to år. Stoffskiftedietten. Denne dietten som også har blitt kalt en ekstrem kur, har opphav fra det danske rikshospitalet.


Grunnen til at den heter stoffskiftediett, er fordi mennesker som har levd nokså usunt over mange år, som oftest har et lavt stoffskifte. Jeg var ferdig for uker siden og har mistet mange kilo til, tok en tur til legen og alt sto svært mye bedre til enn før. Legen fortalte meg at han kan ikke skjønne at folk tar så på vei pga denne dietten, da det ikke er så ulikt og faste i lang tid.


Dette er ikke ne lavkarbo diett, men en lavkalori diett. Mange har opplevd svimmelhet og besvimt av. En av de andre farene med denne dietten, er at man kan gå fort opp igjen.


Mars og frem til nå har jeg gått på stoffskiftedietten (er på dag 5.) De to første dagene var jeg sulten, men f. Jeg blir bare kvalm med tanke på masse mat (biff) til middag. Vil spy bare av tanken. Generelt om hypotyreose Om binyrebarkproblemer Kristins blogg.


NYTT: Kontrollkort for stoffskiftesyke. Fikk konstatert lavt stoffskifte for ca syv måneder siden. Har gått opp i vekt og klarer ikke å gå ned igjen. Hold deg unna stoffskiftedietten. Du har lettere for å legge på deg, enn å gå ned i vekt, mener KK.


Om man spiser mindre enn dette og bare ein gang til dag så er det soleklart att man ikkje går ned i vekt. Og meste parten av folk pleier kanskje ikkje spisa noko på ein da, men neste dag kanskje spise ein pomfti og burger og brus da vil kroppen få ein uabalse for vektnedgang. Ekstremdietten varer i dager, og ifølge iform.


Måltidene den første dagen består av en kopp kaffe og en sukkerbit til frokost. Militærdietten - For å virkelig komme ned i vekt i hurtig tempo, bør man huske på militærdietten. Her er det bare å stille seg opp i giv akt, og gjøre som det står i forskriften. Les mer om militærdietten her.


Dietten går ut på å endre ditt stoffskifte, hvilket medfører at du etter dager kan spise normalt uten å legge på deg i de neste år. Jeg har f¨ått denne kuren av en venninne som jobber på sykehus,den brukes av pasienter som må gå ned kilo før operasjon. Den består av en suppe man spiser mye av gjennom en uke og i tillegg en diett som må følges. Du finner den her: oppskrift Denne dietten varer i dager, og er derfor har men effektiv.


Det er ikke bønner i dagers dietten. Vet at sånne ekstrem lavkalori dietter vil føre til muskeltap, i tillegg til fett tap og vet også at det som anbefales er kost og livsstilsendringer, men tenkte å prøve den. Har du prøvd stoffskiftedietten ? Still spørsmål, eller svar på det du kan.


Spør og les her først!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg