onsdag 15. juni 2016

Forslag til navn

Hei, jeg heter Mamma! Vi har fiskepinner i tekannen, mat i blomsterpottene og jeg sover i garasjen. La kreativiteten strømme på og kall inn gjengen til et lite og sosialt møte der dere diskuterer diverse forslag til russenavn. Sett opp gjerne en liste med forskjellige navn , så velger dere den beste!


Kanskje det hele ender opp i en spennende konkurranse mellom mange gode forslag. Er det noen som har forslag til navn på den nye siden min? Siden skal være for programmerere i alle aldre.


Takker veldig mye for alle svar! Det er kommet inn forslag på Nesseveien og flere oppgir at dette er det veien kalles. Under møtet kunne Håkon Lilleholt fortelle at nes er opphav til navnet , men at nesse er den lokale uttalen. Statens kartverk har vedtatt skrivemåten Nesefjorden og Neseheia og Stedsnavntjenesten foreslår Neseveien. Eller hvilken type navn du bør velge.


Forslag til navn

Hvilket navn som er riktig for deg og din blogg, avhenger av flere ting. Skal du velge ditt eget navn ? Veldig mange velger å kalle bloggen det man selv heter, altså gi den sitt eget navn. Det kan fungere veldig godt.


En av grunnene til å velge sitt eget navn , er om det er du som er merkevaren. Ikke en kommentar som beriker debatten. Og det er vel også uvesentlig om du liker navnet eller ei uansett. Skriv heller et svar hvor du foreslår navn DU liker.


Så er det opp til CandygirL å vurdere om det er noen av forslagene hun kan tenke seg å bruke. Min samboer skal åpne frisørsalong nå snart og vi trenger hjelp til navn på salongen:o) Kan dere komme med noen gode forslag ? Er du på utkikk etter et kult hundenavn til tispen? Da har du kommet til riktig sted. Her finner du en alfabetisk liste med mange kule og fine forslag til navn til hunden. Krav til navn på foretaket.


Hundenavn til hann-hunden finner du her. Du registrerer foretaksnavnet når du registrerer foretaket ditt. Foretaksnavnet må inneholde minst tre bokstaver fra det norske alfabetet.


Navnet kan ikke bare bestå av navnet på et lan et fylke eller en kommune. Enkelte særlover setter begrensninger for retten til å bruke bestemte begreper i foretaksnavn. Navnsetting av vei i bydel Nordstrand Bekkelagshøgda Lokalhistoriske Forening ønsker å gi navn til en vei som i dag mangler navn.


Midt på Ekebergsletta går en vei ned forbi EKT Rideskole og Husdyrpark og ned Jomfrubråtveien ved nummer 41. Før i tiden lå det gårdsbygninger til Jomfrubråten gård ved denne veien. Arbeids- og sosialdepartementet sender med dette på alminnelig høring et forslag om forskrift om tilskudd til ekspertbistand. For de som i stedet ønsker å gi høringssvaret skrif. Det vil avholdes et høringsmøte torsdag 15.


Forslag til navn

Synes det er litt rart at mange kommer med forslag til navn som var populært for en del år tilbake. Jeg liker veldig godt Lydia, blir nok det, hvis jeg får ei jente. Og når et forslag plutselig blir godkjent, kan det være vanskelig å huske hva som ble det siste og avgjørende - særlig når du allerede har tastet inn en god del forslag.


Det finnes heldigvis en smart nettside som kan hjelpe deg på vei, ved å fortelle deg om et brukernavn allerede er i bruk. Vanlig prisklasse er 2til 5kroner, men det er stort slingringsmonn. Og det spiller også inn hvor nær man er den gravide, og om man tenker å gi barselgave i tillegg. På forumet diskuteres det hva som er lurt å gi i gave.


Forslag til navn

Bli med og del dine beste tips her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg