torsdag 23. juni 2016

Hårforlengelse

Handle for 499kr for gratis frakt! Ekte extensions av beste kvalitet. Stort utvalg av løshår i toppkvalitet. Mange forskjellige lengder og opptil nyanser. Rapunzel of Sweden er en ledende leverandør av løshår i Norden.


Vi er eksperter på løshår!

Finn hårforlengelse hvis du ser nå. Hair For Extensions information. Hårforlengelse - JAZZ frisør er en moderne og pulserende frisørsalong i hjertet av Larvik. Klassisk salong for begge kjønn i alle aldre og alle typer personlighet. Det ikke skadelig for deg eller håret ditt å gjøre en hårforlengelse.


Derimot krever et forlenget hår mer stell enn vanlig. Vi anbefaler daglig stell, men også en litt mer inngående behandling hver uke, og det anbefales også at man går grundig gjennom festene sine etter fem–sju uker. Velkommen til vår nettbutikk for mer informasjon om våre produkter.

Du vil kanskje føle deg vakker til helgens festligheter, og velger å bruke et løshår som er enkelt å fjerne dagen etter. Vi gjør alt innen hår og har bred erfaring i frisørbransjen. Vi tilbyr det meste innen hår og make-up. Klipp, farge, striper, volumgivende og strukturendrendrene behandling, forming av bryn, og farge av vipper og bryn. Vi utfører også make-up og hårforlengelse.


Styling av håret til en spesiell anledning. Topp kvalitet i Extension og utstyr. Hovedstadens frisørsalong. Oslo har enormt mye å by på, i likhet med salongen vår.


Seriøs: Vi vil være ordentlige, respektfulle og til å stole på. Vi forplikter oss og tar ansvar for det vi kan gjøre noe med. Spennende: Med vår kunnskap og kompetanse kan vi sammen utforske spennende og nye muligheter, for å få frem det beste i deg. Meste kjente merker som ekte og uekte hårforlengelse. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg.


Dette er grunnen til at vi kun tilbyr 1 ekte menneskehår av høyeste kvalitet. Vi har meget høye kvalitetsstandarder og forventninger til både håret vårt og andre produkter, fordi kvalitet er nøkkelen til tykt og vakkert hår. Ekte menneskehår gjør det mulig å rette ut, krølle og style håret etter egen smak.


Dersom du har flekkvis hårtap kan det i stedet gis støtte til delparykk, hårdel, tupé eller hårintegrasjon og hårforlengelse (hair-extension) innenfor samme stønadsgrense.

Dersom parykken, hodeplagget eller annen hårerstatning du har valgt koster mer, må du betale mellomlegget selv. Møt våre engasjerte, kunnskapsrike og dyktige frisører. Vi ønsker å gi deg en god opplevelse og en frisyre som kler deg og din livsstil! I alle våre salonger finner du dyktige, engasjerte og kunnskapsrike frisører, hvor passer det deg best å gå? Våre spesialister tar håret ditt fra ordinært til fantastisk på en time.


En fantastisk behandling med et naturlig og vakkert resultat. Ta kontakt for pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg