onsdag 8. juni 2016

Handle i kiel

Tilbake til shopping - når man skal på handle i Kiel , en by som på ingen måte er liten, kan det være greit å lese litt om de mange mulighetene i byen. Nedenfor får du noen gode tips, som bidrar til at du får mer ut av shoppingturen din til Kiel. Opplev Kiel fra en ny side! Med hop on – hop off – bussene kan du gå av på de stoppestedene du har lyst til å utforske. I Taxfree Market kan du handle i et meget stort og bredt vareutvalg til gode priser.


Handle i kiel

Du kan spare opp til på varer du kjøper i forhold til normalpris i Norge. Fordelt på 4kvm er Taxfree Market et eldorado for store og små. Det siste shoppingområdet eg vil nemne er Citti-Markt, eit kjøpesenter utanfor Kiel sentrum. Husk på at veldig få taxiar i Kiel tek kort, så du bør ha tatt ut euro.


Citti-Markt er eit tradisjonelt tysk kjøpesenter med alt hjartet måtte få lyst på. Takker for innspill (stemmer sikkert at det ikke blir produsert i Tysklan på lik linje med at norske varer ikke blir produsert i Norge). Ser at det varierer mye i pris på de forskjellige butikkene, samt hvilken batteritstørrelse som følger med. Sophienhof har åpent: Mandag – fredag kl.


Ligger i gåavstand fra bryggen der Colorline legger til i Kiel , et stort handlesenter med et utall butikker i alle kategorier, fra sko, klær, mat, leker, med ledende merker til en rimelig pris. Prisene er ikke så lave i Kiel at det lønner seg å handle stort der. Jeg fant derimot et par linser i en fotobutikk til veldig lav pris,.


Generell diskusjon Ordet er fritt. Lest gjennom trådene her, men kan ikke finne noe informasjon om verktøy fra Tysklan da det ser ut som det er import fra UK og USA det går i. Får kanskje muligheter for å være med på noe firmagreier med båten til Kiel i vinter. Ser i en annen tråd at Eber er en god del billigere i Tyskland.


Handle i kiel

Har aldri vært der før - er det noen som kan tipse meg om en bra båtutstyrs but. I påske var på vi Color line tur til Kiel. Nettsiden dems finner du HER. CITTI-PARK og CITTI Flensborg holder søndagsåpent fra kl.


Spisesteder åpner kl. Et utvalg som gjør en forskjell. Hver uke finnes det mange nye varepresentasjoner og gratis smaksprøver. Oslo- Kiel på kjøpet!


Kiel delstaten Slesvig-Holsteins hovedstad. I Kiel er det et must for meg å dra innom CA på shoppingsenteret som ligger rett opp fra båten (bare litt lenger inn i senteret) for å handle barneklær. De har også mye annet der, for det er diger butikk, men jeg rekker sjelden å se på noe til meg selv når jeg har med ungene som jeg har hatt de siste gangene vi har tatt båten. Tirsdag: I Kiel Vi har inkludert frokost mens vi nyter innseilingen til Kiel. Her er masse fine stoff.


Ved ankomst til Tyskland kan vi rusle inn til sentrum, ta oss en god tysk lunsj, besøke julemarkedet samt gjøre fordelaktige innkjøp før vi kl. Skal til Kiel snart, og lurer på hva det lønner seg å handle der? Tenker ikke på alkohol og tobakk, men klær, sko, vesker, kosmetikk? Er det noe som er mye billigere enn i Norge?


Handle i kiel

Julepynt, glühwein, pølser og pepperkaker – få ekte julestemning på julemarked i Tyskland. Har du lyst til å gjøre litt mer ut av julen i år, så bør du vurdere å besøke et av Tysklands flotte julemarkeder. Jeg skal handle inn noe vin til bryllup i Kiel eller omeng. Sliter litt med å finne butikker på nettet jeg kan kontakte for å sikre meg vinen jeg skal ha.


Noen som kjenner til noen butikker? Jeg har allerede kontaktet Calles og Bordershop. Jeg kjøper sjelden, eller aldri, souvenirer med meg hjem. Derimot kjøper jeg ofte noe jeg kan kose meg med når jeg sitter hjemme og mimrer, så som ulik typer mat, drikke eller andre ting jeg kan nyte.


Handle i kiel

Jeg reiser ofte med håndbagasje (i motsetning til andre) og noen ekstra Kiwi eller Rema nett. Calle Grænsehandel - Besøg en af vore ni grænsebutikker i Tyskland og find gode tilbud på kendte mærkevarer. Hos Calle finder du et stort udvalg til lave priser.


Se tilbudsavis her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg