fredag 17. juni 2016

Brettspill for barn

Alle de nyeste og beste sidene og heteste automatene. Bredt utvalg av spill. Mitt første Alias brettspill 1,- ( 2,- ) Dette er ordforklaringsmoro for de yngste spillerne. Her finner du alt fra de klassiske spillene som Ludo, Den forsvunne diamant etc. Du vil også finne alt av de nye spillene her.


Eksperimentsett for barn ligger også under denne kategorien.

Vi gir deg de beste nye spillene for både barn og voksne. Det sosiale elementet ved brettspill er ganske unikt, det at man sammen kan sitte og konsentrere seg rundt et bord. Plusstid har bedt fire barn teste brettspill og kåre en vinner. Brettspill for barn – barnas egen test.


De fire spillene er Hatt over Hatt, Stor i kjeften, Eggdansen og Ryktet Går. Hvem trekker riktig antall trebrikker ut av posen og hvem kan ved hjelp. I samarbeid med Egmont og univers.


Vi er en familie som er i overkant glad i brettspill. Så hva har vi testet, hva anbefaler vi og hva kan passe for deg?

Spill, brettspill , klassiske spill, terningspill, spill til barn , strategispill, sportspill, kunnskapsspill, reisespill, familiespill og kortspill er en fin måte å redusere tiden brukt på TV og nettbrett, og det skaper en hyggelig og sosial stund sammen med familie og venner. Likevel spilte hun lite brettspill før hun begynte hos oss, men har siden den gang slukt det meste hobbyen har å by på. Hun har en god oversikt over brettspill som passer godt for barn , som i tillegg vil gi god lærdom, ferdigheter og kunnskap.


Hysj – Don’t wake up daddy! Fronten har engelsk tekst, men spillet er på norsk. Dette et skikkelig barnespill, med både enkle regler, enkel spilldynamikk og elektonikk som vekker spenning og interesse. Her har vi samlet vårt store utvalg av spill til barna.


Vi har de klassiske spillene til barn , brettspill til barn , spørrespill til barn , pedagogiske spill til barn , kortspill til barn og mye mer. Spill bidrar til barnets utvikling i form av logisk tenkning, kritisk tenkning, staving og språkutvikling. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Detektivspill for barn basert på historiene og figurene fra Detektivbyrå nr 2. Mørkemannen har ranet Gullsmed Holmen og prøver å rømme fra Elvestad i en båt.


Detektivene på ha øynene med seg og samarbeide om å finne sporene og løse oppgavene. Elkjøp har brettspill og kortspill for både barn og voksne. Hos Elkjøp kan du kjøpe alt fra gamle klassikere til de nyeste spillfavorittene. Selskapspill - akkurat som det høres ut, et spill i selskap! Mange, men ikke alle brettspillene, passer best til litt eldre barn.


Men er hele familien samlet så lover vi at alle kommer til å ha det gøy.

Tør å teste noe nytt sammen med barnet ditt! Catan Junior er en barnetilpasset versjon av det klassiske spillet Settlers fra Catan. Dette gir spillere helt ned i 5-årsalderen mulighet til å bli introdusert til den flotte serien.


Vennegjenger og familier samles for å hygge seg rundt bordet, med klassikere som Monopol og Catan, og moderne klassikere som Ticket to Ride og Secret Hitler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg